dragostea-celor-trei-portocale-premiera-bacau

Teatrul Municipal ”Bacovia” din Bacău prezintă duminică, 12 martie 2017, începând cu ora 11.00, premiera spectacolului Dragostea celor trei portocale, basm teatral după Carlo Gozzi, în regia lui Ovidiu Lazăr și scenografia lui Marian Văsii.
Înainte de premieră, teatrul organizează și o repetiţie nocturnă, sâmbătă, 11 martie, începând cu ora 18.00, la care deopotrivă adulți și copii sunt invitați.
Distribuţia: O Portocală – Andreea Sandu; Magul din Lună – Laurenţiu Budău; Un copil energic – Ion Coșa; Un copil răzvrătit – Mihai Chihaia; Un bătrân copil – Marian Puiu Gheorghiu; Cealaltă Portocală – Neagu Alina Vasilica; Alta Portocală – Denise Ababei; Un prinț – Ciprian Cârstiuc; Un arlechin – Tiberiu Gabor-Bitere. Spațiul sonor: Ciprian Emil Manta. Momente coregrafice: Tănasă Romeo Iulian.

Auzim adesea adulți spunând că le este greu să ajungă la spectacolele propuse de secția de Animație, care au loc de obicei începând cu ora 11.00. Așadar, măcar pentru o seară, facem teatrul de animație disponibil și celor ce le place să doarmă până mai târziu.

dragostea celor trei portocale carlo gozzi

În miezul Lunii și, uneori, în portocale, stă ascuns un domn ciudat, un fel de Mag, care pare a fi rău, dar care, de fapt, ne iubește și ne supune la tot felul de încercări, ca să aflăm cine suntem și cum este viața. Și tot așa, unele prințese se cred portocale (sau unele portocale se cred prințese) și, din frica de a nu muri mâncate de oameni, se prefac că mor de sete și chiar pare că mor… Dar totul nu este altceva decât un joc pe care merită să-l jucați și acasă, cu cei pe care îi iubiți, pentru că, la urma urmei, joaca e o formă de a iubi…

dragostea celor trei portocale

Un spectacol unic. O promisiune a unui teatru altfel. Cum adică altfel? Adică, un teatru care îl aduce pe cel mic alături de cel mare în sala de spectacol.
Un teatru pentru bucuria celui mic și visarea celui mare. Un teatru tânăr cu chef de joacă. Un spațiu universal al visării, pentru că visul se întâmplă la orice vârstă. Un teatru pentru cel mare, care are disperată nevoie să nu uite de copilul din el.
A visa este un dar excepțional! Visând poți zbura, poți evada, poți avea lumea în propria ta taină. Doar visând, visele pot deveni realitate sau poți face din realitate vis. Trebuie să doar să crezi!

Mulțumiri speciale: Club Sportiv Adamas.

Comunicat al Teatrului ”Bacovia” din Bacău

logo-revista-teatrala-radioVezi: Arhiva Teatrul „Bacovia”

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂA visa,Andreea Sandu,animație,basm teatral,Dragostea celor trei portocale,mag,ovidiu lazăr,premiera revista teatrala radio,Teatrul Municipal ”Bacovia” din Bacău
Teatrul Municipal ”Bacovia” din Bacău prezintă duminică, 12 martie 2017, începând cu ora 11.00, premiera spectacolului Dragostea celor trei portocale, basm teatral după Carlo Gozzi, în regia lui Ovidiu Lazăr și scenografia lui Marian Văsii. Înainte de premieră, teatrul organizează și o repetiţie nocturnă, sâmbătă, 11 martie, începând cu ora...