drama cum laudae undercloud 2014

Undercloud 2014

Festival-concurs de teatru independent, ediția a VII-a, 1–11 septembrie 2014

Vineri, 5 septembrie 2014, la ora 18.00, la Clubul Țăranului Român (Sala Mică) din București va avea loc premiera spectacolului Drama cum laudae, spectacol de teatru și dans. Interpretează: Dana Porlogea. Regie/Coregrafie: Dana Porlogea. Video și afiș: Cinty Ionescu. Spectacol în concurs.

dana porlogea drama cum laudae

Universul este la locul lui. Planeta noastră continuă să susțină existența. Timpul se scurge mai repede dar este de partea noastră. Și totuși suntem nefericiți… Panta pe care alunecăm ușor spre dezumanizare se află chiar sub ochii noștri dar n-o vedem. De ce? Lupta pentru supraviețuire ne transformă în propriii noștri dușmani. De ce? Suntem ființe minunate, sensibile, creatoare dar în același timp capabili de a săvârși crunte atrocități. Drama cum laudae este un spectacol despre oameni, așa cum sunt ei, cu bune și rele. Un spectacol care își propune să arate, fără menajamente, adevărul despre noi; despre alegerile pe care le facem, de a căror consecințe suntem conștienți sau nu; despre dragoste, singurătate, fericire și dezastru, despre viață.

drama cum laudae

Spectacolul nu are deloc caracter moralizator, doar prezintă adevărata față a secolului pe care-l trăim și-și propune să trezească întrebări despre cine suntem și unde duc acțiunile noastre; întrebări la care fiecare spectator își răspunde singur. Prin imbinarea mai multor arte: dansul, pantomima, stepul și vizualul (realizat de Cinty Ionescu), rezultă un spectacol complex, un spectacol de imagine al cărui public țintă este acela capabil să accepte realitatea oricât de dură sau frumoasă ar fi ea. Iubești pe cineva când ai ajuns să vrei să-i dai ce ai mai bun și hotărăști să i te dai pe tine însuți. Eu iubesc oamenii și vreau să le dau acest spectacol.

„Nu voi fi un om obișnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar!” (Peter O’Toole)

Dana Porlogea Coordonator proiect

Vezi și: Undercloud 2014 – Al şaptelea an de teatru independent românesc, primul cu teatru independent internaţional

costintuchilaPREMIERĂdana prologea,drama cum laudae,muzeul taranului romn,pantomiă,peter o toole,step,teatru dans,undercloud 2014,vizual
Undercloud 2014 Festival-concurs de teatru independent, ediția a VII-a, 1–11 septembrie 2014 Vineri, 5 septembrie 2014, la ora 18.00, la Clubul Țăranului Român (Sala Mică) din București va avea loc premiera spectacolului Drama cum laudae, spectacol de teatru și dans. Interpretează: Dana Porlogea. Regie/Coregrafie: Dana Porlogea. Video și afiș: Cinty Ionescu. Spectacol în...