drumetia teatrul de comedie premiera

Teatrul de Comedie din București vă invită vineri, 7 aprilie și sâmbătă, 22 aprilie 2017, ora 19.00, la Sala „Radu Beligan” la premiera oficială a spectacolului Drumeția sau Despre sexualitate azi de Martin Heckmanns, traducerea și regia: Vlad Massaci, scenografia: Vanda Maria Sturdza.

afis drumetia teatrul de comedie

Distribuția din data de 7 aprilie 2017:
Sandu Pop (Wolfgang Braumeister); Florin Dobrovici (Ludger Kuester); Delia Nartea (Hanne Blomberg); Alexandru Conovaru (Michael Blomberg); Mădălina Ciotea (Steffi); Maruca Băiașu (Marie Blomberg).

Distribuția din data de 22 aprilie 2017:
Sandu Pop (Wolfgang Braumeister); Florin Dobrovici (Ludger Kuester); Delia Nartea (Hanne Blomberg); Alexandru Conovaru (Michael Blomberg); Mădălina Ciotea (Steffi); Nora Zamfir (Marie Blomberg).

Drumetia_Alexandru Convoaru, Delia Nartea, Sandu Pop, Madalina Ciotea, Florin Dobrovici

Alexandru Convoaru, Delia Nartea, Sandu Pop, Mădălina Ciotea, Florin Dobrovici

Aflați într-o lume mult mai rapidă, mai greu de urmat și de înțeles, părinții pot avea surprize în stare să-i destabilizeze atunci când se raportează la copiii lor. La precocitatea lor. La lipsa de preconcepții și la modul în care aleg să-și trăiască libertatea. Pe scurt, veșnicul război între generații. În spectacolul de la Teatrul de Comedie vom cunoaște cinci părinți care se întâlnesc pentru a judeca și condamna libertățile adolescenței, ascunzându-și sub un văl de pudibonderie și prejudecată propriile porniri la fel de adolescentine.

Drumetia Delia Nartea, Florin Dobrovici

Delia Nartea, Florin Dobrovici

Drumeția sau Despre sexualitate azi (în original, Mein Herz ist rein/Inima mea e curată) este una dintre cele mai recente scrieri dramatice a lui Martin Heckmanns, cu premiera în anul 2016 la Teatrul de Stat din Dresda.

Cu studii în istorie și filosofie, Martin Heckmanns (n. 1971, Mönchengladbach) s-a remarcat în dramaturgie prin curajul de a ataca teme de actualitate într-un mod inedit, axându-se în special pe puterea de sugestie a limbajului.

Comunicat al Teatrului de Comedie din București

logo-revista-teatrala-radioVezi: Arhiva Teatrul de Comedie din București

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂalexandru conovaru,delia nartea,Drumeția sau Despre sexualitate azi,filosofie,Florin Dobrovici,istorie,madalina ciotea,Martin Heckmanns,Nora Zamfir,premiera revista teatrala radio,pudibonderie,Sandu Pop,teatrul de comedie din bucurești,vlad massaci
Teatrul de Comedie din București vă invită vineri, 7 aprilie și sâmbătă, 22 aprilie 2017, ora 19.00, la Sala „Radu Beligan” la premiera oficială a spectacolului Drumeția sau Despre sexualitate azi de Martin Heckmanns, traducerea și regia: Vlad Massaci, scenografia: Vanda Maria Sturdza. Distribuția din data de 7 aprilie 2017: Sandu...