premiere teatru national pentru copii

Duminică, 22 martie 2015, de la ora 11.00, la Sala Media a Teatrului Național „I. L. Caragiale” copiii sunt aşteptaţi de Magicianul Poveştilor la o nouă premieră, în cadrul Poveştilor de Primăvară.

Ghiocelul, Vioreaua, Narcisa, Zambila, Brânduşele şi Mărgăritarul anunţă venirea primăverii. Poveştile din bătrâni ne spun că fiecare floare a purtat la începuturile lumii chip de om. Şi la Teatrul Naţional pentru Copii florile poartă chipuri dragi, de o gingaşă frumuseţe. În grădina cu flori fermecate, pentru această duminică se pregăteşte alegerea Zânei Florilor.

zana florilor teatrul national pentru copii

Ca în fiecare an, în preajma Floriilor, la fiecare spectacol, câte o prinţesă a florilor conduce alaiul Florilor Frumoase.

Teatrul Naţional pentru Copii vă aşteaptă cu noi poveşti şi cu multe surprize şi veşti minunate în continuare. Pe care însă, nu putem să le dezvăluim deocamdată. Vă putem anunţa doar că, duminica viitoare, pe 29 martie 2015, fantezia celor mici şi a familiei va fi pusă din nou la grea încercare: urmează Carnavalul florilor.

Vă aşteptăm duminica, la matineu, la premierele Teatrului Naţional pentru Copii!

Bilete online: http://www.tnb.ro/ro/zane-si-flori-va-asteapta-la-teatrul-naional-pentru-copii

Comunicat al Teatrului Național „I. L. Caragiale” din București

logo revista teatrala radio

Alte știri despre Teatrul Național pentru Copii

Arhiva Teatrul Național din București

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂBrânduşele,carnavalul florilor,Ghiocelul,magicianul poveștilor,Narcisa,teatrul național pentru copii,Vioreaua,Zambila,Zânei Florilor
Duminică, 22 martie 2015, de la ora 11.00, la Sala Media a Teatrului Național „I. L. Caragiale” copiii sunt aşteptaţi de Magicianul Poveştilor la o nouă premieră, în cadrul Poveştilor de Primăvară. Ghiocelul, Vioreaua, Narcisa, Zambila, Brânduşele şi Mărgăritarul anunţă venirea primăverii. Poveştile din bătrâni ne spun că fiecare floare...