educatia incepe in cartier arte dell anima

logo-mic-arte-dell-animaÎn toamna acestui an, în datele de 18, 20, 25, 27 septembrie, precum și în 2 și 3 octombrie 2017, la ora 19.00, la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO ”Nicolae Bălcescu” din strada 11 iunie, nr. 41, sector 4, Asociația Arte dell’Anima prezintă reprezentația spectacolului ”Copii răi” de Mihaela Michailov, în regia Geanina Hergheligiu, producție a Teatrului Arte dell’Anima, în cadrul proiectului ”Educația începe în cartier”, finanțat în cadrul programului ”București – Oraș Participativ 2017” către Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural al Municipiului București – ARCUB.

Afis educatia incepe in cartier

”Educația începe în cartier” este un proiect de teatru social ce include o serie de reprezentații pentru comunitate și pentru elevi din instituții de învățământ din Sectorul 4, București, ale spectacolului ”Copii răi” de Mihaela Michailov, în regia Geaninei Hergheligiu. Distribuția este formată din Ana-Maria Irimia, Raluca Jugănaru și Alin Potop.

Imagine-din-spectacolul-Copii-răi

Imagine din spectacolul ”Copii răi”

”Copii răi” este un spectacol de teatru educațional ce are ca temă violența din sistemul de învățământ. Relația abuzivă profesor-elev, perpetuarea modelului ”pedepsei”, ca metodă de educație, problema părinților neatenți, care împovărează copilul și găsesc soluții facile în rezolvarea problemelor acestuia, problema bullying-ului, a asocierii procesului educațional cu suferința și rușinea, problema copilului de nivel slab care ajunge să fie anihilat de un sistem în care doar ”eroii” contează, sunt teme prezente în spectacol. Spectacolul se adresează publicului peste 12 ani. Copii răi este un spectacol acut, necesar, care va induce publicului teme clare de reflecție și acțiune.

Reprezentațiile vor fi urmate de o dezbatere pe tema violenței în școală, cu conf. univ. dr. Ana-Maria Nistor.

Intrarea este gratuită și face pe bază de rezervare în prealabil la 0733 060 033, prin e-mail la teatru@artedellanima.ro, pe pagina de Facebook a teatrului.

Mai multe detalii pe www.artedellanima.ro.

Acest proiect cultural este finanțat în cadrul programului de finanțare ”București – Oraș Participativ 2017” de către Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural al Municipiului București – ARCUB.

Comunicat al Teatrului Arte dell’Anima

logo-revista-teatrala-radio3Vezi: Arhiva Teatrul Arte dell’Anima 

 Arhiva rubricii Proiecte

 

costintuchilaPROIECTEAlin Potop,Ana Maria Irimia,ana maria nistor,Asociația Arte dell’Anima,București – Oraș Participativ 2017,bullying,Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO ”Nicolae Bălcescu”,copii rai,Educația începe în cartier,mihaela michailov,Raluca Jugănaru,Teatrul Arte dell'Anima din București
În toamna acestui an, în datele de 18, 20, 25, 27 septembrie, precum și în 2 și 3 octombrie 2017, la ora 19.00, la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO ”Nicolae Bălcescu” din strada 11 iunie, nr. 41, sector 4, Asociația Arte dell’Anima prezintă reprezentația spectacolului ”Copii...