educatie teatrala elevi

Sâmbătă, 17 octombrie 2015, de la ora 10.00, în emisiunea cu profil de învățământ de la Radio România Cultural, iClasă, realizator: Mirela Nicolae, veți putea afla detalii despre proiectul Ora de educaţie teatrală.

Acest proiect al RRC a debutat în 2012, mai întâi ca un experiment. „Aveam deja succes cu proiectul Ora de educaţie muzicală, realizat cu colegul Cristian Marica, sprijinit de colegii de la Orchestrele şi Corurile Radio. Am vorbit cu regizorul artistic Mihai Lungeanu care a fost încântat de idee – spune Mirela Nicolae. Am pornit din nou la drum. Până în luna decembrie mergem cu cele două programe în satul Ghermăneşti din comuna Snagov, judeţul Ilfov. Pe 14 şi 15 octombrie 2015 am avut deja o întâlnire cu formatorii asociaţiei A4Action, partenerii programului şi le-am predat prima lecţie, şcolarilor care s-au înscris în proiectul de teatru. Ascultaţi-l pe regizorul Mihai Lungeanu vorbind despre educaţia teatrală.”

Înregistrarea integrală a interviului va fi postată în curând în Revista Teatrală Radio.

mihai-lungeanu11

Mihai Lungeanu. Foto: Mirela Nicolae 

La Timişoara a început a opta ediţie a Festivalului de teatru pentru copii şi tineret „Copil în Europa”.  În emisiunea iClasă de sâmbătă, 17 octombrie, la rubrica „Bona de week-end”. un interviu realizat de Raluca Rădulescu cu Ana-Maria Pandele Andone, preşedinta Asociaţiei Culturale „Pentagon”, organizatoarea festivalului. 

logo revista teatrala radioVezi: arhiva rubricii Promo

Arhiva rubricii Teatru și educație de Mirela Nicolae

Arhiva rubricii Educație teatrală

costintuchilaPROMOeducatie teatrala,Festivalul de teatru pentru copii şi tineret „Copil în Europa,mihai lungeanu,mirela nicolae
Sâmbătă, 17 octombrie 2015, de la ora 10.00, în emisiunea cu profil de învățământ de la Radio România Cultural, iClasă, realizator: Mirela Nicolae, veți putea afla detalii despre proiectul Ora de educaţie teatrală. Acest proiect al RRC a debutat în 2012, mai întâi ca un experiment. „Aveam deja succes cu proiectul...