eliza-noemi-judeu-premiu

Eliza Noemi Judeu de la Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacău a câștigat Premiul pentru cea mai buna actriță în cadrul Festivalului Internaţional al Teatrului de Studio, ediţia a XX‐a, ce a avut loc la Piteşti.

eliza_noemi_judeu

Eliza Noemi Judeu in Ich Bin Ofelia

Spectacolul Ich Bin Ofelia în regia lui Sorin Militaru a fost selecţionat să participe la Festivalul Internaţional al Teatrului de Studio, ediţia a XX-a, organizat de Teatrul „Al. Davila” din Pitești. Spectacolul a fost programat  marți, 15 noiembrie 2016.

ich-biin-ofelia

După câștigarea premiului pentru creație feminină la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului International al Recitalurilor Dramatice și o participare la cea de XXII-a ediție a Festivalului de Teatru Scurt de la Oradea, aceasta este o nouă și remarcabilă reușită a actriței Eliza Noemi Judeu și a Teatrului Municipal „Bacovia”.

eliza-noemi-judeu-ich-bin-ofelia
Ich Bin Ofelia. Foto: Alin Leancă

Ich Bin Ofelia este o mostră de teorie teatrală, făcută însă cu maximă implicare şi sensibilitate, menită să descompună pârghiile unui text clasic pentru a le reasambla. Această piesă probează asumarea exemplară a unui rol, lipit asemeni măştii transparente ca un al doilea chip și tranşat aproape în multiple particule.

Duminică, 20 noiembrie 2016, la 18.00, Eliza Noemi Judeu va juca alături de colegii de la Teatrul Municipal „Bacovia” în spectacolul Vârciorova. Carantină, în regia lui Alexandru Dabija.

Comunicat al Teatrului Municipal „Bacovia” din Bacău

În curând, în Revista Teatrală Radio, un interviu cu Eliza Noemi Judeu, realizat de Mariana Ciolan

logo-revista-teatrala-radioVezi: Arhiva Teatrul „Bacovia”

Arhiva rubricii Premii

costintuchilaPREMIIeliza noemi judeu,ich bin ofelia,premii eliza noemi judeu,teatrul bacovia bacau
Eliza Noemi Judeu de la Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacău a câștigat Premiul pentru cea mai buna actriță în cadrul Festivalului Internaţional al Teatrului de Studio, ediţia a XX‐a, ce a avut loc la Piteşti. Eliza Noemi Judeu in Ich Bin Ofelia Spectacolul Ich Bin Ofelia în regia lui Sorin...