cronica de festival eurothalia 2013

Reportaj la patru mâini de Mariana Ciolan și Raluca Rădulescu

sigla eurothaliaÎn Revista Teatrală Radio veți asculta reportaje de la Timișoara, unde se desfășoară în aceste zile a treia ediție a Festivalului European de Teatru EUROTHALIA (9–17 noiembrie 2013), organizat de Teatrul German de Stat Timișoara.

Duminică, 10 noiembrie 2013, în cadrul Festivalului, au avut loc spectacolele:

Privind-o pe Julie după August Strindberg. Regia: Bram Jansen. Producţie a Toneelschool Maastricht (Olanda). Spectacol în limba olandeză cu traducere în limbile română, germană.

Urăsc adevărul! de Oliver Frljić. Regia: Oliver Frljić. Producţie a Teatar &TD, Zagreb (Croaţia). Spectacol în limba croată cu traducere în limbile română şi engleză.

Privind-o pe Julie. Foto: Saris en den Engelsma.

Programul Festivalului EUROTHALIA

Lucian Vărșăndan: „Am dorit să facem un festival al diversității”, interviu de Raluca Rădulescu

Bertolt Brecht şi Alexandru Dabija, în deschiderea Festivalului EUROTHALIA

Prima zi a Festivalului: Alexandru Dabija: „O critică dură semnată Bertolt Brecht”, interviu de Raluca Rădulescu

costintuchilaCRONICĂ DE FESTIVALaugust strindberg,croația,cronică de festival in revista teatrala radio,domnișoata iulia adaptare,eurothalia,mariana ciolan,oliver frljic,raluca radulescu,teatru zagreb,teatrul german de stat timișoara,timișoara
Reportaj la patru mâini de Mariana Ciolan și Raluca Rădulescu În Revista Teatrală Radio veți asculta reportaje de la Timișoara, unde se desfășoară în aceste zile a treia ediție a Festivalului European de Teatru EUROTHALIA (9–17 noiembrie 2013), organizat de Teatrul German de Stat Timișoara. Duminică, 10 noiembrie 2013, în cadrul...