radu botar solidaritate actiune umanitara

Sub sigla 5 spectacole pentru o viață, Teatrul de Nord va susține cinci reprezentații de binefacere, în scopul strângerii de fonduri pentru tratamentul complicat și costisitor pe care îl urmează actorul Radu Botar.

Modestia gestului anonim și generozitatea dumneavoastră pot salva viața unuia dintre cei mai valoroși actori ai scenei sătmărene.

radu botar

Radu Botar

Programul manifestărilor artistice este următorul:

• Luni 16 iunie, ora 18.00, Casa de Cultură, Sala Mare: Omul care a văzut moartea (secția română);

• Marți 17 iunie, ora 18.00, Casa de Cultură, Sala Mare: Profesorul de franceză (secția română);

• Miercuri 18 iunie, ora 18.00, Casa de Cultură, Sala Amfiteatru: Tanța și Costel, prezentat de Trupa Artemotion din Oradea;

• Miercuri 18 iunie, ora 19.00, Casa de Cultură, Sala Mare: Fekete Péter (Ghinionistul), Teatrul de Nord, Trupa Harag György;

• Joi 19 iunie, ora 18.00, Casa de Cultură, Sala Mare: Show must go on, spectacol de varietăți cu participarea unor renumiți artiști din Baia Mare, Oradea și Cluj-Napoca.

Taxa de intrare este de minimum 20 lei la fiecare spectacol. Invitațiile se găsesc la Agenția teatrală (str. Horea nr. 6, tel. 0261712106) sau la intrarea Casei de Cultură a Sindicatelor (înainte de fiecare spectacol). 

În același scop s-au deschis conturile:

RO24BTRLEURCRT0258193701 – cont în euro

RO74BTRLRONCRT0258193701 – cont în lei

Radu Botar nu are nevoie acum de regrete pe facebook, nici de lacrimi, ci de căldura sufletelor și palmelor dumneavoastră împreunate în aplauze. Este momentul ca spectatorii să-i întoarcă prietenia pe care le-a arătat-o în atâtea roluri de succes.

Radu Botar – emisiunea Comment ça va? de Raluca Rădulescu și Anca Ionescu, Radio România Cultural, 15 octombrie 2010

 

costintuchilaȘTIRIactiune umanitara,radu botar,teatrul de nord satu mare
Sub sigla 5 spectacole pentru o viață, Teatrul de Nord va susține cinci reprezentații de binefacere, în scopul strângerii de fonduri pentru tratamentul complicat și costisitor pe care îl urmează actorul Radu Botar. Modestia gestului anonim și generozitatea dumneavoastră pot salva viața unuia dintre cei mai valoroși actori ai scenei...