fata din curcubeu ilona brezeanu

Spectacolul Fata din curcubeu de Lia Bugnar este propunerea Godot Café-teatru din București pentru sâmbătă, 13 august 2016, la ora 22.00. One woman show în interpretarea Ilonei Brezoianu. Regia: Lia Bugnar.

O femeie a străzii îşi spune povestea celor care trec pe lângă ea fără să o asculte. „Curcubeu” este un cinematograf în care această femeie îşi duce clienţii, fiind prea săracă pentru a închiria o cameră la hotel.

fata din curcubeu afis

Povestea vieţii ei pe care pare să o spună iar şi iar, deşi nimeni nu are răgazul să o asculte, este surprinzătoare şi plină de referinţe cinematografice dobândite involuntar în timp ce practică cea mai veche meserie din lume, întreruptă pe alocuri de cântece pe care tot ea le cântă. Calitatea spectacolului stă în simplitate, frumuseţea poveştilor şi capacitatea actriţei de a trece cu uşurinţă de la comedie la dramă şi înapoi, într-un du-te vino emoţional foarte atrăgător pentru spectator.

ilona Brezeanu in Fata din curcubeu Foto Adriana Gioadă

Ilona Brezoianu în Fata din curcubeu. Foto: Adriana Gioadă

„Povestea este simplă şi frumoasă, asumat melodramatică şi, pentru cei care n-o ştiu încă, ar fi păcat sa-i spulber farmecul […] şi farmecul stă în detalii şi, iarăşi lucru rar la piesele contemporane, stă în primul rând în «cum», nu în «ce»… Iar acest «cum» Ilona Brezoianu – o actriţă tânără, chiar foarte tânără, dar cu o prezenţă pe scenă care-ţi rămâne pe retină încă multă vreme după ce ai vazut-o – îl construieşte cu un fel de simplitate din care gustul melodramatic facil lipseşte cu desăvârşire.” – Monica Andronescu, Yorick.ro.

Durata: 1 oră și 20 de minute.
Preț: 35 lei.

Rezervări: tel. 0736 414 244; contact@godotcafeteatru.ro

logo-revista-teatrala-radio3Vezi: Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIgodot cafe teatru,ilona brezoianu,lia bugnar,one-woman show
Spectacolul Fata din curcubeu de Lia Bugnar este propunerea Godot Café-teatru din București pentru sâmbătă, 13 august 2016, la ora 22.00. One woman show în interpretarea Ilonei Brezoianu. Regia: Lia Bugnar. O femeie a străzii îşi spune povestea celor care trec pe lângă ea fără să o asculte. „Curcubeu” este...