femeia perfecta teatru tv

Casa de Producție a TVR vă propune luni, 8 august 2016, Femeia perfectă de Mihai Vornicul după o idee de Jean Barbier. Regia artistică: Marius Bodochi. Adaptarea TV: Marius Bodochi și Catrinel Dumitrescu. Cu: Marius Bodochi, Catrinel Dumitrescu, Amalia Ciolan, Teodora Stanciu, Răzvan Oprea, Ovidiu Popa, Maria Pitea. Redactor: Mariana Ioniță. Scenografie: Maria Silvia  Pitea. Montaj: Cosmin Găleată. Imagine: Dan Constantinescu Jr. Regia TV: Ruxandra Ţuchel. 

femeia-perfecta-c-dumitrescu-m-bodochi_47611300

Program de difuzare:

TVR 2: luni, 8 august 2016, ora 10.10
TVR 3: duminică,
14 august, ora 8.00
TVR
Internațional: duminică, 14 august, ora 18.30.

În perioada Jocurilor Olimpice de la Rio 2016, programele pot suferi modificări.

Televiziunea Română, official broadcaster Rio 2016, asigură, în acest an, cea mai mare acoperire din istoria transmisiunilor de la Jocurile Olimpice. Peste 700 de ore de transmisii, difuzate 90% în direct, pe patru posturi tv – TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR HD, precum şi online, pe TVR+, sunt o premieră pentru televiziunile din România.

femeia-perfecta-marius-bodochi-2_35261700

„Femeia perfectă” există oare? Da, dar bărbatul care a descoperit-o se află într-o poziție dificilă. În viața lui mai există alte trei femei care, desigur, nu o acceptă pe cea de-a patra și o vor plecată. Astfel se naște un duel exploziv, catalizat și de apariția unui alt bărbat în această aventură nebună.

„Mi s-a propus să joc rolul principal. Ideea de a o pune în scenă a fost a Ruxandrei Țuchel, regizoarea TV. Am lucrat mulți ani împreună, nu este prima colaborare. A fost producătorul emisiunii mele la TVR, mi-a fost șefă. Și mi-am asumat și regia. M-am bazat în Femeia perfectă pe o echipă de prieteni sau mai exact, de prietene. Toate cele trei actrițe din rolurile principale îmi sunt prietene apropiate, cu Catrinel Dumitrescu am fost coleg la TNB, cu Teodora suntem prieteni de familie. Ruxandra a făcut din casa ei platou de filmare fără nici un profit altul decât sufletesc. A fost o atmosferă plăcută, altfel nu terminam filmările în doar patru zile. Am repetat vreo zece zile. Nu foarte mult. Actorii au venit cu textul învățat și, având o mare experiență, a mers ușor. Nu au fost ifose din partea nimănui.” – Marius Bodochi.

femeia-perfecta-c-dumitrescu_71681400

Imagini din spectacol. Sursa foto: TVR

Teatrul Național de Televiziune este un proiect Casa de Producție TVR, difuzat pe canalele TVR și online pe www.tvrplus.roProducător coordonator: Demeter András István.

Comunicat al Casei de Producție a TVR

logo-revista-teatrala-radio3Vezi: Arhiva rubricii Teatru TV 

Arhiva rubricii Cronica de teatru tv de Ani Bradea 

Arhiva Teatru în TVR

costintuchilaTEATRU TVcasa de productie tvr,catrinel dumitrescu,marius bodochi,Mihai Vornicul,teatru tv,teatrul national de televiziune
Casa de Producție a TVR vă propune luni, 8 august 2016, Femeia perfectă de Mihai Vornicul după o idee de Jean Barbier. Regia artistică: Marius Bodochi. Adaptarea TV: Marius Bodochi și Catrinel Dumitrescu. Cu: Marius Bodochi, Catrinel Dumitrescu, Amalia Ciolan, Teodora Stanciu, Răzvan Oprea, Ovidiu Popa, Maria Pitea. Redactor: Mariana...