festco 2015 bucuresti

Duminică 31 mai, în ultima zi a Festivalului Comediei Românești – festCO 2015, de la ora 12.00, la Teatrul „Țăndărică” din București va avea loc spectacolul Ursul păcălit de vulpe de Ion Creangă, regia: Paul Ionescu.

La ora 19.00 la Sala „Radu Beligan” a Teatrului de Comedie din București va avea loc GALA COMEDIEI ROMÂNEȘTI. Se vor decerna premiile din cadrul Festivalului Comediei Românești, ediția a XIII-a și de la Concursul de Comedie Românească, ediția a X-a. Anul acesta, premiul de excelență va fi acordat actorului Vladimir Găitan și actriței Iarina Demian.

Gala va fi prezentată de Dorina Chiriac, Andrei Huțuleac și Alex Bogdan, iar printre cei care vor urca pe scenă pentru a înmâna premii se numără Marius Tucă și Florin Piersic jr.

În foaierul sălii Radu Beligan va avea loc expoziția de fotografie – Hai la gard! de Emanuel Tânjală, care cuprinde fotografii de la Siliștea Gumești. Expoziția va fi vernisată în prezența fiilor lui Marin Preda, iar amfitrion va fi Marius Tucă.

george mihaita si marcel iures

George Mihăiță și Marcel Iureș în spectacolul Păi… despre ce vorbim noi aici, domnule?

Gala și vernisajul vor fi urmate de spectacolul Păi… despre ce vorbim noi aici, domnule? de Cătălin Ștefănescu după romanul Moromeții de Marin Preda, regia: Alexandru Dabija.

logo revista teatrala radioVezi: În comedie 13 este cu noroc!

A treia zi a Festivalului Comediei Românești – festCO

FestCO – ziua a patra

FestCo – ziua a cincea

FestCo – ziua a șasea

Comedia Remix și Clubul de lectură festCO

Alte știri despre Teatrul de Comedie din București 

Arhiva rubricii Festivaluri

logo revista teatrala radioVezi și: Starea națiunii, la umbra salcâmului tăiat, cronică de teatru de Răzvana Niță

costintuchilaFESTIVALURIalexandru dabija,festco,festivalulu comediei romanesti 2015,Iarina Demian,teatrul de comedie,vladimir găitan

Duminică 31 mai, în ultima zi a Festivalului Comediei Românești – festCO 2015, de la ora 12.00, la Teatrul „Țăndărică” din București va avea loc spectacolul Ursul păcălit de vulpe de Ion Creangă, regia: Paul Ionescu. La ora 19.00 la Sala „Radu Beligan” a Teatrului de Comedie din București va avea loc GALA COMEDIEI...