festco-2015-bucuresti

Marţi, 26 mai 2015, cea de-a patra zi a Festivalului Comediei Românești – festCO 2015 este marcată de lansarea Laboratorului de Comedie, un atelier de lucru pe textul dramatic, coordonat de echipa Drama League din New York. 

festco 2

Atelierul de la București inițiat de Teatrul de Comedie, sub coordonarea criticului de teatru Cristina Modreanu, durează cinci zile şi implică trei echipe de lucru alcătuite din dramaturg și regizor, precum și o serie de tineri actori. Participanții lucrează pe propriile texte sub coordonarea echipei americane, iar la finalul atelierului urmează să aibă loc o prezentare publică a unor scene din textele lucrate.

La ora 18.00, la Sala „Radu Beligan” a Teatrului de Comedie va avea loc spectacolul FLORI, FETE, FILME SAU BĂIEȚI, de Mimi Brănescu, regia Antonella Cornici, producţie a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad, aflată în concurs.

Marius Damian și Alexandru Potocean de vanzare

Marius Damian și Alexandru Potocean în spectacolul De vânzare/For Sale

La ora 20.00, la Teatrul Odeon, Sala Studio, tot în secţiunea Concurs, va avea loc spectacolul DE VÂNZARE / FOR SALE, text și regie Gianina Cărbunariu, proaspăt câştigător al Premiului Cel mai bun spectacol al anului 2014, la cea de-a 23-a Gală a Premiilor UNITER. Spectacol nerecomandat minorilor sub 14 ani.

festco teatrul odeon bucuresti

Seara se încheie cu un eveniment special, ce va avea loc la ora 21.00, pe scena în aer liber de la Teatrul de Comedie – ELECTRIC SUPERSTITIONS, un visual performance cu IRLO – street artist, acompaniat de MONGOL (sound performer, Kult Studio). Evenimentul pune accent pe tematica ediţiei cu numărul 13 a festCO, iar superstiţiile cele mai cunoscute vor fi reinterpretate.

Comunicat al Teatrului de Comedie din București

logo revista teatrala radioVezi și: În comedie 13 este cu noroc!

A treia zi a Festivalului Comediei Românești – festCO

Alte știri despre Teatrul de Comedie din București 

 Arhiva rubricii Festivaluri

costintuchilaFESTIVALURIcristina modreanu,de vanzare,drama league new york,festco,gianina cărbunariu,Laboratorul de Comedie,teatrul de comedie
Marţi, 26 mai 2015, cea de-a patra zi a Festivalului Comediei Românești – festCO 2015 este marcată de lansarea Laboratorului de Comedie, un atelier de lucru pe textul dramatic, coordonat de echipa Drama League din New York.  Atelierul de la București inițiat de Teatrul de Comedie, sub coordonarea criticului de teatru...