festco-2015-bucuresti1

Joi, 28 mai 2015, Festivalul Comediei Românești – festCO continuă seria spectacolelor de comedie și a evenimentelor stradale, alături de un moment special: aniversarea reprezentației cu numărul 200 a spectacolului Poker de Adrian Lustig, regia: Alexandru Tocilescu.

poker teatrul de comedie

Vladimir Găitan, George Mihăiţă, Valentin Teodosiu în spectacolul Poker

La ora 19.00 la Sala „Radu Beligan” a Teatrului de Comedie din București, va avea loc reprezentația cu numărul 200 a acestui spectacol care îi are în distribuție pe George Mihăiţă, Valentin Teodosiu, Vladimir Găitan, Smaranda Caragea. Momentul va fi celebrat prin prezența lui Alexandru Tocilescu (fiul regizorului Alexandru Tocilescu) și a dramaturgului Adrian Lustig, care vor spune câteva cuvinte despre acest spectacol.

vladimir gaitan volum

De la ora 18.30, în foaierul Teatrului de Comedie va fi lansat volumul Vladimir Găitan. Zig-zag prin alfabetul vieții de Maria Capelos, Editura ALL, 2015. Vor lua cuvântul autoarea volumului și publicistul George Stanca.

La ora 18.00, în afara concursului, la Sala Nouă a Teatrului de Comedie se va juca spectacolul Cabaretul cuvintelor de Matei Vișniec, regia: Alexandru Nagy, spectacol produs de Teatrul Independenților Profesioniști și Teatrul Mignon.

La 19.30, la Sala Studio a Teatrului Național „I. L. Caragiale” în secțiunea concurs se va juca spectacolul Dumnezeu se îmbracă de la second-hand de Iulian Margu, regia: Ion Caramitru.

-sunt-o-baba-comunista-2

Imagine din filmul Sunt o babă comunistă

Seara se va încheia cu proiecția filmului Sunt o babă comunistă, regia: Stere Gulea, eveniment organizat în parteneriat cu Caravana Filmului Românesc. Proiecția va avea loc la ora 21.30, în aer liber, iar accesul este gratuit. Înainte de proiecție vor spune câteva cuvinte actorii din film (Luminița Gheorghiu, Anca Sigartău, Tania Popa, Constantin Drăgănescu, Mihai Gruia Sandu), dar și a regizorului Stere Gulea și a directorului de imagine Vivi Drăgan Vasile.

Comunicat al Teatrului de Comedie din București

logo revista teatrala radioVezi și: În comedie 13 este cu noroc!

A treia zi a Festivalului Comediei Românești – festCO

FestCO – ziua a patra

FestCo – ziua a cincea

Alte știri despre Teatrul de Comedie din București 

 Arhiva rubricii Festivaluri

costintuchilaFESTIVALURIfestco 2015,poker teatrul de comedie,sunt o baba comunista,teatrul de comedie bucuresti
Joi, 28 mai 2015, Festivalul Comediei Românești – festCO continuă seria spectacolelor de comedie și a evenimentelor stradale, alături de un moment special: aniversarea reprezentației cu numărul 200 a spectacolului Poker de Adrian Lustig, regia: Alexandru Tocilescu. Vladimir Găitan, George Mihăiţă, Valentin Teodosiu în spectacolul Poker La ora 19.00 la Sala „Radu Beligan”...