festivalul comediei romanesti 2016

Teatrul de Comedie din București în parteneriat cu Primăria Municipiului București, vă invită la Festivalul Comediei Românești, ediția a XIV-a – festCO 2016 care se va desfășura în perioada 21–29 mai 2016, sub titulatura Bucureștiul râde cu festCO.

Momentul de deschidere va fi marcat de un Flashmob care va avea loc sâmbătă, 21 mai, ora 18.30 pe str. Lipscani.

-festco-2016

În acest an, Festivalul Comediei Românești se implică și mai mult în viața orașului, organizând spectacole în aer liber și în alte zone decât cele cu care publicul deja s-a obișnuit. festCO se deplasează dinspre centrul istoric, către parcurile „Al. I. Cuza” și „Lumea copiilor”, oferind spectatorilor show-uri de improvizație, proiecții de filme și un concert care învie pentru o seară parfumul perioadei interbelice. Festivalul Comediei Românești răspunde astfel nevoii de umor, de frumos și de cultură a cât mai multor locuitori ai Bucureștiului.

Laboratorul de Comedie, ajuns la cea de-a doua ediție, se va concretiza sâmbătă, 28 mai, ora 18.00 printr-un spectacol-lectură pe textele realizate în cadrul atelierului de scriere dramatică coordonat de conf. univ. dr. Ana Maria Nistor.

Ca în fiecare an, în cadrul festCO vor putea fi vizionate cele mai bune producții de comedie românească din țară alături de lansări de carte și o serie de dialoguri festCO cu unii dintre cei mai importanți regizori români ai momentului: Andrei Șerban, Horațiu Mălăele, Alexandru Darie.

Duminică, 29 mai va avea loc Gala Comediei Românești, în cadrul căreia se vor acorda premiile festCO dar și premiile Concursului de Comedie Românească și premiile programului Comedia ține la TINEri. Gala Comediei Românești va fi urmată de spectacolul de cabaret burlesc Mon Cabaret Noir, regie și coregrafie: Răzvan Mazilu.

Program festCO editia a XIV-a

Mai multe informații pe www.festco.ro.

logo revista teatrala radioVezi: arhiva rubricii Festivaluri

costintuchilaFESTIVALURIfestco 2016,festivalul comediei romanesti 2016,teatrul de comedie
Teatrul de Comedie din București în parteneriat cu Primăria Municipiului București, vă invită la Festivalul Comediei Românești, ediția a XIV-a – festCO 2016 care se va desfășura în perioada 21–29 mai 2016, sub titulatura Bucureștiul râde cu festCO. Momentul de deschidere va fi marcat de un Flashmob care va...