festivalul gulliver galati 2017

Teatrul de Păpuşi ”Gulliver” din Galaţi, împreună cu Primăria Municipiului Galaţi şi Consiliul Local Galaţi va organiza, între 15–20 mai 2017, cea de-a XXV-a ediţie, aniversară, a Festivalului Internaţional de Animaţie ”Gulliver”.

Evenimentul, aşteptat cu mare nerăbdare de comunitatea gălăţeană, este dedicat tuturor categoriilor de vârste. În cele 6 zile de festival, copiii, adolescenţii şi adulţii vor putea viziona treizeci de spectacole, care se vor juca la Teatrul Dramatic ”Fani Tardini” şi în Grădina Publică. În plus, toată familia va avea liber la distracţie în Grădina Publică, unde se vor desfăşura ateliere de creaţie, animaţie interactivă cu personaje Disney şi clowni giganţi, teatru de păpuşi şi marionete. Pentru toate acestea participarea este gratuită.

festivalul international de animatie Gulliver

Spectacolele de seară sunt dedicate, cu precădere, tinerilor şi adulţilor. Pe scena teatrului gălăţean vor urca Marcel Iureş, George Mihăiţă, Ştefan Bănică Jr. şi alţi apreciaţi actori ai teatrelor bucureştene, în spectacole de comedie care promit să asigure buna dispoziţie. Pentru părinţii care vor să vină seara, împreună cu cei mici, la teatru, festivalul propune o călătorie enigmatică în lumea dansului şi a umbrelor realizate de acrobaţi şi dansatori, dar şi o magică aventură printre baloane uriaşe de săpun.

Programul Festivalului International de Animatie

Comunicat al Teatrul de Păpuşi ”Gulliver” din Galaţi

festival-gulliver-4

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Festivalul ”Gulliver”

Arhiva rubricii Festivaluri

costintuchilaFESTIVALURIaventură,buna dispoziţie,clown,comedie,disney,Festivalul Internaţional de Animaţie “Gulliver”,george mihăiță,marcel iureș,spectacole copii,stefan banica jr,teatre de animatie,Teatrul de Păpuşi ”Gulliver” din Galaţi
Teatrul de Păpuşi ”Gulliver” din Galaţi, împreună cu Primăria Municipiului Galaţi şi Consiliul Local Galaţi va organiza, între 15–20 mai 2017, cea de-a XXV-a ediţie, aniversară, a Festivalului Internaţional de Animaţie ”Gulliver”. Evenimentul, aşteptat cu mare nerăbdare de comunitatea gălăţeană, este dedicat tuturor categoriilor de vârste. În cele 6...