festivalul gulliver galati

Secţia de Păpuşi „Gulliver” a Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din Galați, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galaţi şi Consiliul Local Galaţi, organizează, în perioada 11–15 noiembrie 2014, cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Animaţie „Gulliver”.

afis festival gulliver galati

sigla fest gulliver galatiÎn acest an, au fost selecţionate să participe cele mai prestigioase teatre de animație din țară, precum Teatrul „Țăndărică” din București, Teatrul „Luceafărul” din Iași, Teatrul pentru Copii „Ciufulici” din Ploiești, Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” din Sibiu sau Teatrul pentru Copii „Prichindel” din Alba Iulia. Acestea, dar şi multe alte teatre, îi aşteaptă pe cei mici cu spectacole inedite: Prinţesa şi broscoiul, Cenuşăreasa, Prinţul fericit, Aladin, Dragonul, Pădurea de argint, Prinţ şi cerşetor sau Fluierul fermecat.

spre vrajitorul dn oz

Nici adulţii nu au fost uitaţi. Aceştia sunt aşteptaţi la spectacolele de seară, începând cueveniment teatral sigla 2 ora 18.00. Printre acestea, se numără Compania Passepartout „Dan Puric” din Bucureşti, care va veni cu piesa Necuvinte, în care îl regăsim pe gălăţeanul Adrian Nour, finalistul concursului de mare audienţă, „Vocea României”. De asemenea, Godot Café-Teatru din Bucureşti va juca spectacolul Bullets over Lipscani, o comedie savuroasă după texte de Woody Allen.

Festivalul va avea un caracter competitiv, iar spectacolele pentru copii vor fi evaluate de un juriu format din Florica Ichim – critic de teatru şi preşedinte al juriului, Radu Dinulescu – regizor şi Ilie Zanfir – profesor, membru în Comisia de Cultură a Primăriei Municipiului Galaţi. Aceştia vor acorda premii pentru cea mai bună regie, scenografie, muzică de spectacol, interpretare feminină, interpretare masculină, dar şi marele premiu.

Da-yang-si-printesa-da-yin-A.Kolobov-prin-galati

Da Yang si prințesa Da Yin

Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii, 12 lei pentru adulţi, 15 lei pentru spectacolul Bullets over Lipscani, prezentat de Godot Café-Teatru şi 26 lei pentru spectacolul Necuvinte. Biletele se pot achiziţiona la numărul de telefon 0733 97 99 94 şi înainte de începerea spectacolului.

sigla fest gulliver galatiCu toate că festivalul s-a bucurat de finanţare din partea Primăriei Municipiului Galaţi, realizarea acestui eveniment nu ar fi fost posibilă fără sprijinul sponsorilor: Selir, Arcelor Mittal, Dunărea S.A., ABeauty Clinique, Selgros, Sonorom, Florăria Amarilia, Tipografia ELCO, AVON, Adquest, Chip şi Dale, Spring, Pepsi.

Programul Festivalului International de Animatie „Gulliver” Galati 2014

costintuchilaFESTIVALURIaladin,broscoiul,festivalul international de animatie gulliver galati,gulliver,printesa da yin,program festival gulliver,teatru pentru copii

Secţia de Păpuşi „Gulliver” a Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din Galați, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galaţi şi Consiliul Local Galaţi, organizează, în perioada 11–15 noiembrie 2014, cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Animaţie „Gulliver”. În acest an, au fost selecţionate să participe cele mai prestigioase teatre de...