fits interviuri tvr

TVR reflectă și în acest an o parte din magia Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu printr-o serie de interviuri realizate pe parcursul celor 10 zile de eveniment. Emisiunile se vor difuza începând de săptămâna aceasta (29 august–4 septembrie 2016), sub titlul Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu – Vocile teatrului modern.

Interviurile vor fi transmise pe TVR 2 și TVR HD vinerea, de la ora 19.00, cu reluare, pe TVR HD, sâmbăta, la 20.30.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu – Vocile teatrului modern este o producție TVR. Producţie: Cezarina Hărăbor. Imagine: Vlad Micu, Dan Stoian. Producător: Sînziana Miloşoiu.

Interviurile realizate de George Banu arată culisele celui mai important festival de artele spectacolului din România și oferă o perspectivă provocatoare asupra lumii din jurul nostru printr-o suită de dialoguri cu o parte din invitaţii celei de-a XXIII-a ediții (10–19 iunie 2016) a FITS. Primele două portrete, care urmează să fie difuzate pe 2 și 9 septembrie, vor prezenta două personalități renumite în lumea teatrului, Thomas Ostermeier și Alexa Visarion.

O experienta de neuitat_Sebastian Marcovici (7)

O experiență de neuitat. Foto: © Sebastian Marcovici 

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu reprezintă cel mai complex festival anual din România. Timp de zece zile, la jumătatea lunii iunie, 2.800 de artiști din toate colțurile lumii prezintă peste 470 de evenimente în 67 de spații de joc. Următoarea ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu va avea loc în perioada 9–18 iunie 2017.

logo revista teatrala radio

Vezi: Arhiva FITS 2016

Arhiva FITS 2015 

Arhiva FITS 2014

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIalexa visarion,festivalul internațional de teatru de la sibiu,fits 2016,interviuri george banu tvr,thomas ostermeier
TVR reflectă și în acest an o parte din magia Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu printr-o serie de interviuri realizate pe parcursul celor 10 zile de eveniment. Emisiunile se vor difuza începând de săptămâna aceasta (29 august–4 septembrie 2016), sub titlul Festivalul Internațional de Teatru de la...