festival international de teatru oradea 2014

Teatrul „Regina Maria” din Oradea și Fundația Culturală FITO, în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea, Consiliul Județean Bihor, AFCN și UNITER anunță  desfășurarea celei de-a doua ediții a Festivalului Internațional de Teatru Oradea (FITO), în perioada 20 septembrie–12 octombrie 2014, la Oradea.

În cadrul FITO se vor desfășura anul acesta: cea de-a XX-a ediție a Festivalului de Teatru Scurt (21–28 septembrie, festival-concurs, a cărui selecție a fost realizată de criticul Ion Parhon), secțiunea Spectacole Invitate, Festivalul de teatru Fringe, Secțiunea Școli de Teatru și Festivalul de Teatru pentru Copii „Arcadia” (ediția a II-a).

fito

În fișierul pdf de mai jos găsiți lista cu spectacolele selecționate pentru a participa în Festivalul de Teatru Scurt (selecție realizată de criticul Ion Parhon), dar și lista cu spectacolele invitate.

Selecție concurs FTS 2014 – spectacole invitate

costintuchilaFESTIVALURIfestival concurs,festival international teatru oradea,fito 2014,ion parhon,selectie fito,teatrul regina maria oradea
Teatrul „Regina Maria” din Oradea și Fundația Culturală FITO, în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea, Consiliul Județean Bihor, AFCN și UNITER anunță  desfășurarea celei de-a doua ediții a Festivalului Internațional de Teatru Oradea (FITO), în perioada 20 septembrie–12 octombrie 2014, la Oradea. În cadrul FITO se vor desfășura anul acesta: cea...