fnti prima editie 2013

FNTI este primul festival de teatru din Romania ce reunește artiști și companii de teatru independent din întreaga țară, în spații culturale independente sau necovenționale.

Prima ediție a Festivalului va prezenta publicului, în perioada 4–10 noiembrie 2013, la București, 13 producții în concurs, 31 de producții în OFF, invitați din afara țării, diverse work-shopuri, dialoguri pe tema situației teatrului independent din Romania.

festivalul national de teatru independent afis

Evenimentul se va încheia duminică, 10 noiembrie 2013 cu Gala de premiere a celor mai bune și apreciate productii, actori și tineri profesioniști.

Festivalul Național de Teatru Independent este un punct de întâlnire al comunității teatrului independent românesc, o platformă de sprijin pentru aceasta și un spațiu de celebrare a celor mai valoroase producții de gen.

Daniel-Popa

Daniel Popa

Prima editie a Festivalului Național de Teatru Independent începe luni, 4 noiembrie 2013, cu o dezbatere pe tema Teatrul Independent, încotro?, moderată de Cătălin Ștefănescu. Lia Bugnar, Voicu Rădescu, Chris Simion, Maia Morgenstern, George Ivașcu, Radu Afrim, Marius Manole, Alice Barb și George Remeș vor pune sub lupă situația teatrului independent românesc: ce este teatrul independent?, valențe si direcții actuale și viitoare în teatrul independent, ce rol are teatrul independent pentru tinerii artiști de teatru? Evenimentul are loc la Godot Cafe Teatru, începând cu ora 14.00. Intrarea este liberă.

Director artistic al FNTI: Daniel Popa.

Organizatori: Fundația Godot, Centrul Cultural „Casa Artelor”, sector 3 București, cu sprijinul Primăriei sectorului 3 și al AFCN.

Program FNTI

fnti editia intai bucuresti

 

 

costintuchilaȘTIRIalice barb,chris simion,daniel popa,fnti,godot cafe teatru,maia morgenstern,primul festival national de teatru independent,program fnti,radu afrim,tineri artiști
FNTI este primul festival de teatru din Romania ce reunește artiști și companii de teatru independent din întreaga țară, în spații culturale independente sau necovenționale. Prima ediție a Festivalului va prezenta publicului, în perioada 4–10 noiembrie 2013, la București, 13 producții în concurs, 31 de producții în OFF, invitați din...