fnt-2016-selectia-oficiala

Pentru al treilea an consecutiv, Festivalul Naţional de Teatru şi „Adevărul” continuă seria interviurilor FNT de la „Adevărul Live”.

Mari personalităţi teatrale, implicate în ediţia a 26-a a Festivalului, vor putea fi urmărite în perioada 17–28 octombrie 2016, de luni până vineri, între orele 11.00–12.00  şi  14.00–15.00.

Poveşti din spatele cortinei vor fi dezvăluite de creatori dăruiţi teatrului, din Bucureşti sau din ţară, şi iubiţi de publicul spectator: Maia Morgenstern, Helmut Stürmer, Marius Manole, Marian Râlea, Dragoş Galgoţiu, Oana Pellea, Radu Jude, Miklós Bács, Emilia Popescu, Victor Ioan Frunză, Teodor Corban, Gianina Cărbunariu, Zoli TOTH Project, Alexandru Darie şi alţii.

festivalul-national-de-teatru-2016

Marina Constantinescu, directorul artistic al FNT, vorbeşte despre migala de a desena direcţia Festivalului Naţional de Teatru, cu centrele de greutate care se schimbă de la an la an şi care, tocmai acestea, îl menţin viu şi cu sens, transformându-l într-un „manifest împotriva  distrugerii valorilor civice, a lumii profunde, normale şi aşezate în care ar trebui să trăim…!

interviurile-adevarul-fnt

Interviurile vor putea fi urmărite, în direct, şi în Pasajul FNT, care este deschis publicului între 17 şi 30 octombrie.

În cei trei ani de colaborare, FNT şi „Adevărul” şi-au unit forţele ca să aducă Festivalul aşa cum este el: mai aproape de public. De aceea se strâng, într-un timp definit, un număr mare de artişti importanţi în studioul „Adevărul Live”; de aceea au avut loc livestreaming-urile unor spectacole; de aceea Festivalul este amplu şi prompt prezentat – fie online, fie în paginile tipărite ale cotidianului.

Detalii – pe www.fnt.ro şi www.adevărul.ro, pe pagina de Facebook a publicaţiilor „Adevărul” –  https://ro-ro.facebook.com/Adevarul, precum şi pe pagina oficială de Facebook a Festivalului Naţional de Teatru:

https://www.facebook.com/FNT-Festivalul-National-de-Teatru-The-National-Theatre-Festival-160309668068/

fisa-tehnica-fnt-2016

Comunicat al UNITER

logo-revista-teatrala-radioVezi: FNT 2016

costintuchilaFNT 2016adevarul,festivalul national de teatru 2016,interviuri fnt,UNITER
Pentru al treilea an consecutiv, Festivalul Naţional de Teatru şi „Adevărul” continuă seria interviurilor FNT de la „Adevărul Live”. Mari personalităţi teatrale, implicate în ediţia a 26-a a Festivalului, vor putea fi urmărite în perioada 17–28 octombrie 2016, de luni până vineri, între orele 11.00–12.00  şi  14.00–15.00. Poveşti din spatele cortinei...