festivalul-national-de-teatru-okaua

Festivalul Național de Teatru OKaua, aflat la a doua ediție, se va desfășura la Casa de Cultură a Studenților din București în perioada 30 mai–1 iunie 2014. Evenimentul va avea două secțiuni: elevi de liceu și studenți la actorie.

Festivalul își propune să promoveze Educația prin Teatru, prin stimularea și dezvoltarea abilităților artistice ale elevilor și studenților, cultivarea spiritului de echipă, a creativității și identității de grup.

teatru studenti elevi

Descriere succintă a evenimentului:

• Este o competiție de spectacole la care se adaugă momente de dans și proiecții video

• Miza festivalului: încurajarea și dezvoltarea Artei Teatrale ca și instrument de educare prin diverse probe și premii acordate.

În prezent, Compania OKaua este formată din 30 de membri activi. O parte a foștilor membri ai trupei studiază în cadrul U.N.A.T.C. (actorie, păpuși, teatrologie, imagine de film și T.V.) și se implică în dezvoltarea trupei, organizarea festivalului și coordonarea juniorilor.

costintuchilaFESTIVALURIcasa studentilor,educatie prin teatru,festival teatru studenti elevi,festivaluri teatru,okaua,proiecte
Festivalul Național de Teatru OKaua, aflat la a doua ediție, se va desfășura la Casa de Cultură a Studenților din București în perioada 30 mai–1 iunie 2014. Evenimentul va avea două secțiuni: elevi de liceu și studenți la actorie. Festivalul își propune să promoveze Educația prin Teatru, prin stimularea și dezvoltarea...