festco-2015-bucuresti1

Miercuri 27 mai, Festivalului Comediei Românești – festCO continuă seria spectacolelor de comedie și a evenimentelor stradale, alături de o „întâlnire specială”.

La ora 11.00, la Sala Studio va avea loc cea de-a doua întâlnire din cadrul Laboratorului de Comedie. Atelierul de scriere dramatică inițiat de Teatrul de Comedie și coordonat de criticul de teatru Cristina Modreanu este susținut de Clare Barron (dramaturg) și Lila Neueberger (regizor) de la Drama League din New York.

drama league

Drama League: Lila Neugebauer, Clare Barron, Gabriel Shanks

La ora 19.30, în afara concursului, la Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” se va juca spectacolul STEAUA FĂRĂ NUME de Mihail Sebastian, direcția de scenă Victor Ioan Frunză.

Steaua-fara-nume-nicoleta hâncu foto adriana Grand

Nicoleta Hâncu în Steaua fără nume. Foto: ©Adriana Grand

Ora 21.30 este marcată de două evenimente care se desfășoară în paralel la Teatrul de Comedie :

…la clasa doamnei Sanda Manu (Întâlnire „profesional – amicală”) este un eveniment care îi va reuni pe studenții Sandei Manu din diferite generații (Sala „Radu Beligan”). Accesul se face doar pe bază de invitație.

Tot de la 21.30 pe scena în aer liber de la Teatrul de Comedie va concerta Irina Sârbu Band. Accesul este gratuit.

Comunicat al Teatrului de Comedie din București

logo revista teatrala radioVezi și: În comedie 13 este cu noroc!

A treia zi a Festivalului Comediei Românești – festCO

FestCO – ziua a patra

Alte știri despre Teatrul de Comedie din București 

 Arhiva rubricii Festivaluri

costintuchilaFESTIVALURIfestco,mihail sebastian,sanda manu,steaua fara nume
Miercuri 27 mai, Festivalului Comediei Românești – festCO continuă seria spectacolelor de comedie și a evenimentelor stradale, alături de o „întâlnire specială”. La ora 11.00, la Sala Studio va avea loc cea de-a doua întâlnire din cadrul Laboratorului de Comedie. Atelierul de scriere dramatică inițiat de Teatrul de Comedie și coordonat de criticul de...