clubul-dramaturgilor-uniunea-scriitorilor

Institutul Cultural Român și Filiala București-Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor din România, în colaborare cu Radio România Cultural, prezintă luni, 25 mai 2015, ora 18.00, la Clubul Dramaturgilor, la sediul ICR București (Aleea Alexandru nr. 38), a opta premieră a stagiunii 2014–2015: spectacolul lectură cu piesa inedită Frumoasa Adormită și trezită (Waking Beauty) de Alexandra Ares, în regia lui Vasile Manta.

În distribuţie: Daniela Nane, Vali Pena, Ionuţ Kivu, Gabriela Tănase, Mihai Niculescu, Florentina Tănase, Mariana Ghiţulescu, Cristin Art, Antonia Neumark, Marian Simion, Cătălin Mirea, Ion Mărgescu, Ştefan Opreanu. 

Spectacolul  va fi urmat de comentarii și aprecieri ale publicului moderate de Horia Gârbea, președintele Filialei București-Dramaturgie a USR. Intrarea este liberă.

AlexandraAres-

Alexandra Ares 

Alexandra Ares este o tânără autoare de talent, care a debutat în România și și-a continuat cariera în Statele Unite, unde a publicat mai multe romane, unele laureate ale unor premii de gen, ca și volume de teatru. Piesa Frumoasa Adormită și trezită (Waking Beauty), care are versiuni în limbile română și engleză, pornește de la un cunoscut basm privit dintr-un unghi de vedere foarte actual. 

http://horiagarbea.blogspot.com

http://cadereabastiliei.blogspot.com

logo revista teatrala radioVezi: arhiva rubricii Spectacol-lectură

costintuchilaSPECTACOL-LECTURĂalexandra ares,clubul dramaturgilor,horia garbea,icr,vasile manta
Institutul Cultural Român și Filiala București-Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor din România, în colaborare cu Radio România Cultural, prezintă luni, 25 mai 2015, ora 18.00, la Clubul Dramaturgilor, la sediul ICR București (Aleea Alexandru nr. 38), a opta premieră a stagiunii 2014–2015: spectacolul lectură cu piesa inedită Frumoasa Adormită și trezită (Waking...