matei visniec arte dell anima

Duminică, 30 iulie 2017, la ora 19.00 Teatrul Arte dell’Anima din București (strada Făinari, nr. 17D) vă așteaptă să vizionați cea mai nouă producție a sa: ”Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec, în regia și scenografia Dianei Tănase, ce a avut premiera la data de 22 iunie. În distribuție: Rusalina Bona și Voicu Aaniței. Muzică: Adrian Piciorea.

Frumoasa-calatorie-foto-Carmen-Musat-Coman (1)

”Frumoasa călătorie…”. Foto: Carmen Mușat Coman

Un El și o Ea. Două personaje arhetipale. Un Adam și o Eva? Eros și Thanatos? Un om și… cine oare? Doi tineri petrec împreună nouă nopți la limita dintre transcendență și cădere și fiecare noapte creează un univers magic, efemer și irepetabil. Nouă nopți sau nouă ceruri? Doi tineri, nouă nopți, o călătorie, o iubire și… Acum o să te întreb ceva iar tu trebuie să-mi răspunzi în gând. Ești gata?
Dacă răspunsul la această întrebare este da, vino și tu alături de noi pentru a trăi această fantezie învățând să te îndrăgostești din nou.

Preț bilet: 30 lei.
Rezervările se fac pe Facebook prin mesaj, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro
Biletele se pot ridica de la sediul Teatrului Arte dell’Anima, între orele 10.00 și 18.00.

Comunicat al Teatrului Arte dell’Anima

logo revista teatrala radioVeziArhiva Teatrul Arte dell’Anima

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIFrumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt,matei vișniec,Teatrul Arte dell'Anima din București
Duminică, 30 iulie 2017, la ora 19.00 Teatrul Arte dell’Anima din București (strada Făinari, nr. 17D) vă așteaptă să vizionați cea mai nouă producție a sa: ”Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec, în regia și scenografia Dianei...