frumoasa din padurea adormita basm clasic teatrul tandarica bucuresti

logo teatrul tandaricaTeatrul de Animaţie Ţăndărică din București vă invită joi, 24 octombrie 2013, ora 18.00, la premiera unui basm clasic, îndrăgit de copiii din toată lumea, Frumoasa din pădurea adormită.

Frumoasa din pădurea adormită este un spectacol ce respectă povestea clasică, doar că există un povestitor care conduce acțiunea cu ajutorul unei baghete magice, dând tonul la schimbări de decor, de lumini, „dirijează” acțiunea, distribuția, implicându-i și pe copii.

O frumoasă prințesă este blestemată de o ursitoare să moară când se va înțepa în acul unui fus, însă o ursitoare bună schimbă acest blestem într-un somn adânc de 100 de ani.

premiera teatrul tandarica

Regia este semnată de Mihai Gruia Sandu, scenografia este realizată de Sanda Mitache, asistată de Emilia Furduiu, iar muzica îi aparține lui Mircea Florian, care astfel revine pe scena de la Ţăndărică după mai bine de 30 de ani.

Din distribuţia spectacolului fac parte Alina Teianu, Ana Maria Bălescu, Ilona Hrestic, Gabriel Apostol, Viorel Ionescu şi Alexandru Neculcea.

Vă aşteptăm cu drag, joi 24 octombrie, orele 18.00, la Sala Lahovari.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Rezervări telefonice se pot face de luni până vineri, doar în intervalul orar 10.00 –13.00, la tel: 021.315.23.77. 

costintuchilaPREMIERĂalina teianu,ana maria bălescu,basm clasic,basm cu povestitor,frumoasa din pădurea adormita,mihai gruia sandu,muzica de mircea florian,premieră teatrul tandarica,sala lahovari
Teatrul de Animaţie Ţăndărică din București vă invită joi, 24 octombrie 2013, ora 18.00, la premiera unui basm clasic, îndrăgit de copiii din toată lumea, Frumoasa din pădurea adormită. Frumoasa din pădurea adormită este un spectacol ce respectă povestea clasică, doar că există un povestitor care conduce acțiunea cu ajutorul...