gala 5 licee 5 teatre teatrul mic

Luni, 9 decembrie 2013, începând cu ora 17.00, la Teatrul Mic din București va avea loc Gala și concursul din cadrul proiectului 5 licee – 5 teatre, aflat anul acesta la ediția a treia. Cinci trupe de teatru din cinci licee din Capitală vor prezenta pe scena Teatrului Mic piesele pregătite pe parcursul proiectului derulat în perioada octombrie–decembrie 2013. Evenimentul se va desfășura pe tema Drepturile Omului sărbătorind și Ziua Internationala a Drepturilor Omului (10 decembrie).

Primăria Municipiului București, Inspectoratul Școlar al Municipiului București și UNITER, alături de ECDL ROMANIA, cu sprijinul a cinci teatre partenere, care și-au deschis porțile pentru liceeni pe tot parcursul proiectului, vor juriza și premia piesele de teatru reprezentate de liceeni.

5 licce 5 teatre afis

5 licee – 5 teatre și-a propus să încurajeze implicarea tinerilor în activități culturale prin accesul acestora în institutii și la spectacole de teatru, provocându-i în acelasi timp la un concurs de piese de teatru.

Pe parcursul ediției a treia a proiectului, o nouă grupă de 150 de elevi din 5 licee din Capitală au putut viziona gratuit piese din repertoriul a 5 teatre partenere din Bucuresti: Teatrul Mic, Teatrul Metropolis, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul „Nottara” și Teatrul „Ion Creangă”.

Liceele participante la a treia ediție 5 licee – 5 teatre sunt: Colegiul National „Matei Basarab”, Liceul Teoretic „Dante Alighieri”, Colegiul National „Grigore Moisil”, Liceul Teoretic „Marin Preda” și Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu”.

liceenii si teatrul

Vă așteptăm cu mult interes luni, 9 decembrie 2013, ora 17.00, la Teatrul Mic din București, Str. C-tin Mille nr. 16.

Pentru detalii suplimentare, va rugam contactati:

Irinuca Văduva, tel.: 0213169922, E-mail: irinuca.vaduva@ecdl.ro

Vezi și: http://www.ecdl.ro/

 

 

 

costintuchilaȘTIRI5 licee 5 teatre,licee din bucurești,liceenii si teatrul,teatrul mic,teatrul nottara,trupe de teatru licee
Luni, 9 decembrie 2013, începând cu ora 17.00, la Teatrul Mic din București va avea loc Gala și concursul din cadrul proiectului 5 licee – 5 teatre, aflat anul acesta la ediția a treia. Cinci trupe de teatru din cinci licee din Capitală vor prezenta pe scena Teatrului Mic...