avanpremiera ghengbeng

Teatrul În Culise deschide sezonul cadourilor pentru iubitorii de teatru independent. Vineri, 5 decembrie 2014, de la ora 19.00, vă așteptăm la Imago Pub din București, în Piața Națiunile Unite nr. 3-5, să participi la avanpremiera unei comedii efervescente despre generațiile de astăzi: Ghengbeng

Căutăm cu disperare plăcerea și cumpărăm orice ne promite un pic de adrenalină. Sex, droguri, alcool și aventuri de-o noapte. Ghengbeng este spectacolul care scoate OMUL în față și îi accentuează într-un mod hilar calitățile și defectele de animal social. Și tu… te grăbești și întârzii, ai emoții și te frustrezi, iubești intens și înșeli, te îmbeți și uiți, mori ca să-ți amintești. Te-a prins vreodată controlorul fără bilet? Ai fost vreodată la doctor și-ai fost nevoit să dai șpagă? S-a rupt vreodată prezervativul și te-ai panicat? Noi vrem să-ți amintești de acele situații penibilo-terifiante și să râzi cu gura până la urechi! Ghengbeng este un colaj de momente actuale și comice ale generației „in progress”. Relaxează și destinde, amuză și surprinde. Nerecomandat copiilor sub 16 ani.

ghengbeng teatrul in culise

Ghengbeng este un produs special realizat integral (regie, costume, decor) de actorii implicați în proiect. Prin intermediul acestui spectacol au vrut să aducă pe scenă momente amuzante din realitatea contemporană. Din distribuție fac parte: Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Paul Alexandru, Cristiana Ioniță și Ionuț Iftimiciuc, scenografia este realizată de Iulia Popescu, iar regia tehnică este asigurată de Bogdan Ionescu.

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro.

costintuchilaAVANPREMIERĂgeneratia in progress,Ghengbeng,teatrul în culise
Teatrul În Culise deschide sezonul cadourilor pentru iubitorii de teatru independent. Vineri, 5 decembrie 2014, de la ora 19.00, vă așteptăm la Imago Pub din București, în Piața Națiunile Unite nr. 3-5, să participi la avanpremiera unei comedii efervescente despre generațiile de astăzi: Ghengbeng.  Căutăm cu disperare plăcerea și cumpărăm orice ne...