gingasiile primaverii romani italia 8 martie

Asociațiile federative ale românilor din Triveneto (Italia) organizează duminică, 6 martie 2016, la Monfalcone, un spectacol cu titlul Gingășiile primăverii dedicat Zilei Internaționale a Femeii, 8 Martie.

Participă interpreți de muzică populară, ansamblul de dansuri ,,Colindătorii” al Asociației Decebal-Traian și elevi de la cursul opțional de limbă, cultură și civilizație românească.

afis gingasiile primaverii

Și-au anunțat participarea autoritățile locale și cele ale administrației provinciale italiene. Din partea statului român vor participa reprezentanți de la Consulatul General de la Trieste – transmite prof. Mirela Corina Chindea.

logo revista teatrala radioVezi: arhiva rubricii Eveniment

costintuchilaEVENIMENT8 martie,Asociațiile federative ale românilor din Triveneto,diaspora romaneasca,gingasiile primaverii,mirela corina chindea,monfalcone,spectacol de 8 martie
Asociațiile federative ale românilor din Triveneto (Italia) organizează duminică, 6 martie 2016, la Monfalcone, un spectacol cu titlul Gingășiile primăverii dedicat Zilei Internaționale a Femeii, 8 Martie. Participă interpreți de muzică populară, ansamblul de dansuri ,,Colindătorii” al Asociației Decebal-Traian și elevi de la cursul opțional de limbă, cultură și civilizație românească. Și-au...