clubul-dramaturgilor-uniunea-scriitorilor1

Institutul Cultural Român și Filialele București-Poezie și București-Dramaturgie ale Uniunii Scriitorilor din România vă invită la al treilea spectacol-lectură al anului 2016 și a cincea premieră a stagiunii 2015–2016 la Clubul Dramaturgilor. Luni, 28 martie 2016, ora 18.00, la Institutul Cultural Român din București (Aleea Alexandru nr. 38), va avea loc spectacolul-lectură al comediei politice Girofarul de Dinu Grigorescu.

afis-girofar

O distribuție extrem de numeroasă și prestigioasă, reprezentând un record pentru Clubul Dramaturgilor, va întruchipa, prin personajele dramaturgului veteran Dinu Grigorescu, întreaga faună a tranziției politice românești. Un tur de forță dramatic amuzant și incisiv. Regia și adaptarea textului aparțin unui colaborator reputat al proiectului, din partea Radio România, Mihai Lungeanu.

Clubul Dramaturgilor este un proiect inițiat de regretatul critic Mircea Ghițulescu în anul 2006. În actuala stagiune, este organizat de USR prin filialele bucureștene de dramaturgie și poezie, în colaborare cu ICR.

Intrarea liberă.

Partener: Radio România Cultural.

logo revista teatrala radioVezi: arhiva rubricii Spectacol-lectură

costintuchilaSPECTACOL-LECTURĂdinu grigorescu,girofarul,icr,mihai lungeanu
Institutul Cultural Român și Filialele București-Poezie și București-Dramaturgie ale Uniunii Scriitorilor din România vă invită la al treilea spectacol-lectură al anului 2016 și a cincea premieră a stagiunii 2015–2016 la Clubul Dramaturgilor. Luni, 28 martie 2016, ora 18.00, la Institutul Cultural Român din București (Aleea Alexandru nr. 38), va...