Grand Prix Nova  conferinta de presa

La Hotelul Continental din București, au continuat joi, 19 și vineri, 20 iunie 2014 audițiile pieselor de teatru Radiofonic înscrise în Festivalul Internațional de Teatru Radiofonic „Grand Prix Nova”.

Reamintim că la a doua ediție a Festivalului s-au înscris  44 de spectacole radiofonice din 21 de ţări. Juriul este prezidat de scriitorul şi regizorul italian Idalberto Fei. România e reprezentată în juriu de criticul de teatru Cristina Modreanu şi de Domnica Ţundrea, redactor şi producător la Teatrul Naţional Radiofonic.

Grand Prix Nova 2014

Festivalul Internaţional de Teatru Radiofonic „Grand Prix Nova” ediția a doua (16–22 iunie 2014) este organizat de Radio România, sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta a României.

Gala de premiere va avea loc astăzi, sâmbătă, 21 iunie, de la ora 17.00, la Palatul Elisabeta din Bucureşti. Premiile vor fi înmânate de Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta a României.

Jurnal video, Ziua a patra

Jurnal video, Ziua a cincea

costintuchilaGRAND PRIX NOVAattila vizauer,critian modreanu,hotel continental,jurnal de festival grand prix nova,piese teatru radiofonic

La Hotelul Continental din București, au continuat joi, 19 și vineri, 20 iunie 2014 audițiile pieselor de teatru Radiofonic înscrise în Festivalul Internațional de Teatru Radiofonic „Grand Prix Nova”. Reamintim că la a doua ediție a Festivalului s-au înscris  44 de spectacole radiofonice din 21 de ţări. Juriul este prezidat de...