Grand Prix Nova  conferinta de presa

La Hotelul Continental din București, au continuat miercuri, 18 iunie 2014 audițiile pieselor de teatru Radiofonic înscrise în Festivalul Internațional de Teatru Radiofonic „Grand Prix Nova”.

Reamintim că la a doua ediție a Festivalului s-au înscris  44 de spectacole radiofonice din 21 de ţări. Juriul este prezidat de scriitorul şi regizorul italian Idalberto Fei. România e reprezentată în juriu de criticul de teatru Cristina Modreanu şi de Domnica Ţundrea, redactor şi producător la Teatrul Naţional Radiofonic.

Festivalul Internaţional de Teatru Radiofonic „Grand Prix Nova” ediția a doua (16–22 iunie 2014) este organizat de Radio România, sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta a României.

Jurnal video, Ziua a treia

Discuții despre programul și audițiile zilei a treia la linkurile: 

https://www.facebook.com/prix.nova?fref=ts

https://soundcloud.com/grandprixnova2/grand-prix-nova-2014-day-three-discussions-2

România participă la acest festival concurs, Grand Prix Nova, cu spectacolele Apus de soare. Impresii – scenariul şi regia: Ilinca Stihi, Bacchanalia de Goran Stefanovski, în regia lui Mihai Lungeanu şi Metamorfoza după nuvela cu acelaşi titlu de Franz Kafka, scenariul şi regia Ion Andrei Puican.

sigla-grand-prix-nova-2014Pentru iubitorii de teatru radiofonic care nu pot fi prezenţi în perioada 16–22 iunie 2014 în sălile de audiţie de la Hotelul Continental din Bucureşti, toate spectacolele pot ascultate accesând adresa de internet: www.eteatru.ro

Scenariile sunt traduse în limba engleză.

Gala de premiere va avea loc sâmbătă, 21 iunie, de la ora 17.00, la Palatul Elisabeta din Bucureşti. Premiile vor fi înmânate de Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta a României.

Program Grand Prix Nova 2014

costintuchilaGRAND PRIX NOVAbucurești,grand prix nova,pise in concurs grand prix nova,teatru radiofonic
La Hotelul Continental din București, au continuat miercuri, 18 iunie 2014 audițiile pieselor de teatru Radiofonic înscrise în Festivalul Internațional de Teatru Radiofonic „Grand Prix Nova”. Reamintim că la a doua ediție a Festivalului s-au înscris  44 de spectacole radiofonice din 21 de ţări. Juriul este prezidat de scriitorul şi regizorul...