premiera-teatrul-de-divertisment1

Duminică, 24 mai 2015, la ora 17.30, la Radio România CulturalTeatrul Național Radiofonic vă invită să ascultați, în premieră, în cadrul seriei de emisiuni „Mari actori de comedie”, fragmente din spectacolul de divertisment Haz… de la caz la… cazRegia tehnico-muzicală: Mirela Anton. Realizatori: Silvia Cusursuz, Manuella Popescu, Mircea Zăvoianu.

mari actori de comedie

Acest scenariu satiric-muzical savuros, care s-a bucurat de mare succes încă de la prima sa difuzare în 15 mai 1977, a fost scris de H. Salem, Lucia Verona şi Ion Preda, coautori de emisiuni umoristice foarte cunoscuţi în acea perioadă. 

Scenetele, schiţele şi glumele au fost puse în undă printre alţii şi de carismaticii actori Marin Moraru, Stela Popescu, Horia Căciulescu, Radu Zaharescu, Paula Rădulescu, Dem Rădulescu.

La reuşita acestui spectacol au contribuit: regizorul artistic Alexandru Darian, la rândul său, un foarte talentat autor de scenarii umoristice la Radio şi la Televiziune, redactorul muzical Ion Barta şi regizorul tehnico-muzical, nu mai puţin talentatul Mihai Roman. 


Grafică, ilustrații și editare multimedia: Costin Tuchilă. 

logo revista teatrala radioVezi și: Premieră: „Muppets Fonic Show” la Teatrul Național Radiofonic

Premieră: Să râdem cu Stan şi Bran… la microfon!

Premieră: Weekend la Motelul Primăverii

Alfa-Romeo și Julieta

Alo, aţi greşit gluma!

Din cronica lui Anton Pann

Ora veselă

Arhiva Teatrul Național Radiofonic

costintuchilaPREMIERĂdem rădulescu,H. Salem,haz de la caz la caz,Horia Căciulescu,Ion Preda,lucia verona,mari actori de comedie,marin moraru,Mihai Roman,paula rădulescu,radu zaharescu,stela popescu

Duminică, 24 mai 2015, la ora 17.30, la Radio România Cultural, Teatrul Național Radiofonic vă invită să ascultați, în premieră, în cadrul seriei de emisiuni „Mari actori de comedie”, fragmente din spectacolul de divertisment Haz… de la caz la… caz. Regia tehnico-muzicală: Mirela Anton. Realizatori: Silvia Cusursuz, Manuella Popescu, Mircea Zăvoianu. Acest scenariu satiric-muzical savuros, care s-a...