clubul-dramaturgilor-uniunea-scriitorilor

Institutul Cultural Român și Filiala București – Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor din România, anunță a cincea premieră a stagiunii la Clubul Dramaturgilor.

Luni 23 februarie 2014, ora 18.00, în Sala Mare ICR (Aleea Alexandru nr. 38, București) va  va avea loc lectura-spectacol a piesei I se zicea Rodica de Marian Ilea.

i se zicea rodica clubul dramaturgilor

Monodrama lui Marian Ilea, cunoscut și ca prozator, este realizată și ca un proiect al Teatrului Independent „Sala Mică” din Cluj. Rolul titular va fi interpretat de Florin Vidamski, iar regia este semnată de Mihaela Panainte. Partener: Radio România Cultural.

Intrarea publicului este liberă. Spectacolul va fi urmat de discuții moderate de Horia Gârbea, președintele Filialei București Dramaturgie a USR.

http://horiagarbea.blogspot.com

http://cadereabastiliei.blogspot.com

logo revista teatrala radioVezi: arhiva rubricii Spectacol-lectură

costintuchilaSPECTACOL-LECTURĂclubul dramaturgilor,horia garbea,i se zicea rodica,icr,marian ilea,monodrama,usr
Institutul Cultural Român și Filiala București – Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor din România, anunță a cincea premieră a stagiunii la Clubul Dramaturgilor. Luni 23 februarie 2014, ora 18.00, în Sala Mare ICR (Aleea Alexandru nr. 38, București) va  va avea loc lectura-spectacol a piesei I se zicea Rodica de...