povesti-de-primavara-teatrul-national-bucuresti

Acum 17 ani, în ziua de Florii, cortina Teatrului Național pentru Copii ”Abracadabra” se ridica pentru prima oară, la Sala Atelier a Teatrului Național din București.

În lumea de poveste a teatrelor dedicate copiilor apărea o nouă formă de joc teatral. Copiii au urcat pe scenă și s-au jucat de-a teatru’. Important a fost pentru noi ca cei mici să-și înfrângă teama și emoțiile și să participe, nu doar să asiste.

Anii au trecut, multe trupe de actori au îmbrățișat acest gest teatral, ceea ce face să ne simțim importanți și iată-ne în ziua de sărbătoare a Floriilor, la a 17-a stagiune.

Collage_Florii

Vă mulțumim că ați fost alături de noi cu dragostea și cu aplauzele voastre. Fără voi, dragi spectatori mici și mari, noi nu puteam să fim, să existăm.

În această zi de sărbătoare vă invităm să ne jucăm de-a Poveştile de Paşti”. Florile vor avea întâietate şi le vom cunoaşte poveştile, doar este ziua de Florii. Se apropie Sărbătoarea Învierii Domnului, cea mai mare sărbătoare de peste an a Românilor. Această sărbătoare este legată de întreaga natură. Oare de ce tremură plopul? De ce plânge salcia? De ce se înroşesc ouăle? Poveşti pe care le veţi afla în Sala Media a Teatrului Naţional din București, duminică 1 aprilie 2018 (nu este păcăleală!), la ora 11.00.

Îi invităm pe toţi copiii care poartă nume de flori să ajungă la eveniment, pentru a le ura ”La mulţi ani”. Celor care nu au timp să vină la teatru, le dorim o Sărbătoare frumoasă.

Regăseşte credinţa, regăseşte speranţa, regăseşte lumina din tine! Să întâmpinăm ÎNVIEREA DOMNULUI aşa cum se cuvine!

marian râlea abracadabra

 

costintuchilaANIVERSAREabracadabra,florii,marian râlea,Paști,teatrul national din bucurești
Acum 17 ani, în ziua de Florii, cortina Teatrului Național pentru Copii ”Abracadabra” se ridica pentru prima oară, la Sala Atelier a Teatrului Național din București. În lumea de poveste a teatrelor dedicate copiilor apărea o nouă formă de joc teatral. Copiii au urcat pe scenă și s-au jucat de-a...