povestea ghiocelului tnb

Carnavalul de Lăsata Secului – eveniment apreciat cu entuziasm  de mica suflare a Naţionalului bucureştean – ne-a dat de veste că Poveştile de Primăvară bat la uşă. 

Duminică, de Mărţișor, protagonistul spectacolului de la matineul Teatrului Naţional pentru Copii va fi Ghiocelul.

Micuţii spectatori vor putea afla emoţionanta poveste a celui dintâi vestitor al primăverii, cel ce, înaintea tuturor celorlalte flori scoate capul de sub zăpada rece, bucurându-ne cu delicateţea şi cu parfumul lui abia simţit.

povestea ghiocelului

Totodată, copiii vor putea lua parte la poveste, alegându-şi să fie: rază de soare, ghiocel ori o altă floare. Vioreaua se va afla si ea printre protagoniştii întâlnirii cu primăvara şi cu vraja pe care o ţes, duminică de duminică, prin câte o nouă premieră teatrală, Magicianul Poveştilor împreună cu actorii de la „Abracadabra”, ajutaţi de personajele basmelor  şi de poveştile nemuritoare, citite în cheie modernă.

marian-ralea1

Marian Râlea

Ca în fiecare duminică, şi de 1 martie 2015 spectacolul va începe la ora 11.00 şi se va desfăşura în Sala Media a Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti.

Dragi copii, părinţi şi bunici, vă aşteptăm cu bucurie la teatru, duminică, să împletim în cununa Poveştilor de Primăvară cele dintâi flori!

Bilete online: http://www.tnb.ro/ro/la-teatrul-national-pentru-copii-incep-povestile-de-primavara

logo revista teatrala radioAlte știri despre Teatrul Național pentru Copii

Arhiva Teatrul Național din București

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂghiocei,marian râlea,povestea ghiocelului,povești de primăvara,teatrul național bucurești,teatrul național pentru copii
Carnavalul de Lăsata Secului – eveniment apreciat cu entuziasm  de mica suflare a Naţionalului bucureştean – ne-a dat de veste că Poveştile de Primăvară bat la uşă.  Duminică, de Mărţișor, protagonistul spectacolului de la matineul Teatrului Naţional pentru Copii va fi Ghiocelul. Micuţii spectatori vor putea afla emoţionanta poveste a celui...