valentin nicolau

Marți, 13 ianuarie 2015 scriitorul Valentin Nicolau a încetat din viață, la vârsta de 54 de ani, la Spitalul Universitar din București, în urma unui stop cardio-respirator.

Comunicat UNITER

Ne exprimăm profundul regret pentru dispariţia neaşteptată a prietenului nostru, Valentin Nicolau. Geolog, prozator, dramaturg, editor, profesor universitar, fondator al Grupului Nemira, fost preşedinte director general al Societăţii Române de Televiziune, Valentin Nicolau a fost un om de cultură de înaltă ţinută şi moralitate, o personalitate complexă cu implicări decisive în viaţa culturală şi în societatea românească. A fost mereu alături de proiectele noastre, a iubit cu delicateţe şi eleganţă actori, regizori, scenografi. Împreună mai aveam planuri importante care, din păcate, nu se vor mai putea concretiza… Pierderea lui este dureroasă pentru oamenii de teatru. Gândurile noastre se îndreaptă spre soţia lui şi spre copiii lor cărora le dorim putere.

Condoleanţe familiei. Dumnezeu să îl ierte!

Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 16 ianuarie 2015, la ora 13, la Biserica Sf. Maria de pe Strada Iani Buzoiani, Bucureşti.

Valentin Nicolau – Wikipedia

costintuchilaNECROLOGdramaturgi români,spitalul universitar bucurești,UNITER,valentin nicolau
Marți, 13 ianuarie 2015 scriitorul Valentin Nicolau a încetat din viață, la vârsta de 54 de ani, la Spitalul Universitar din București, în urma unui stop cardio-respirator. Comunicat UNITER Ne exprimăm profundul regret pentru dispariţia neaşteptată a prietenului nostru, Valentin Nicolau. Geolog, prozator, dramaturg, editor, profesor universitar, fondator al Grupului Nemira,...