si veni barbatu la femeie

sigla teatrul de arta bucurestiA venit, a venit toamna… iar Teatrul de Artă din Bucureşti vă invită să îi descoperiţi surprizele din spatele cortinei, în această nouă stagiune, care se va deschide oficial pe 8 septembrie 2014. 

Noi spectacole, emoţii, cursuri, efervescenţă, cântec, teatru pentru copii… propune Teatrul de Artă într-o nouă stagiune.

teatrul de arta bucuresti premiera

Cum se spune ca-i firesc, ușile se vor deschide cu un nou spectacol, avanpremiera celei mai noi producţii a TAB, Şi veni bărbatul la femeie de Semion Zlotnikov. Spectacolul, în regia lui Bogdan Budeş şi cu o scenografie asigurată de Raluca Chelaru, prezintă o privire amuzată asupra unui cuplu care vrea să o ia de la capăt. În distribuție: Mihaela Sîrbu și Lucian Pavel. Primul spectacol va avea loc luni, 8 septembrie 2014, la ora 20.15.

Alte două reprezentații cu acest spectacol sunt programate sâmbătă, 13 septembrie, ora 20.15 și joi, 18 septembrie, la aceeași oră – premiera oficială.

mihaela sirbu

Mihaela Sîrbu

Surprizele Teatrului de Artă nu se opresc aici, la sfârşit de octombrie Teatrul de Artă pregăteşte o nouă premieră în parteneriat cu ARCUB-Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Bucureşti şi un turneu în Republica Moldova.

Teatrul e făcut să vorbească despre om, despre problemele și năzuințele lui: descoperă o lume întreagă pe o scenă, la Teatrul de Artă. 

Pentru informaţii şi rezervări 0737.904.932 | rezervari@teatruldearta.ro.

costintuchilaAVANPREMIERĂarcub,bogdan budeș,mihaela sirbu,semion zlotnikov,si veni barbatul la femeie,teatrul de arta bucuresti
A venit, a venit toamna… iar Teatrul de Artă din Bucureşti vă invită să îi descoperiţi surprizele din spatele cortinei, în această nouă stagiune, care se va deschide oficial pe 8 septembrie 2014.  Noi spectacole, emoţii, cursuri, efervescenţă, cântec, teatru pentru copii... propune Teatrul de Artă într-o nouă stagiune. Cum se spune...