premiera teatrul de nord satu mare

Duminică, 19 aprilie 2015, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare, Sala Mare va avea loc premiera spectacolului Îndrăgostiții din Ancona, adaptare de Radu Sas-Marinescu după Vajda Katalin. Regia artistică: Andrei Mihalache. Distribuția: Agnese – Adriana Vaida. Dorina – Ioana Cheregi, Lucia – Dana Moisuc, Drucilla – Anca Similar, Vitoria – Alina Negrău, Don Tomao Nicomaco – Valeriu Doran, Luigi – Ciprian Vultur, Lucrezio – Andrei Stan, Giovanni – Dorin C. Zachei. Pregătirea muzicală: Dorin Griguță. Coregrafia: Gabriela Tănase. 

indragostitii din ancona

Secţia Română a Teatrului de Nord din Satu Mare propune o comedie care îi va transpune pe spectatori în minunata lume a unui orăşel italian de la malul mării, unde intrigile amoroase ţesute de personaje complexe fac deliciul tuturor. Umor, muzică şi răsturnări de situaţii, toate într-un decor propice pentru amorul latin, atât de tumultuos şi de intens!

Nevoia de zâmbet sincer sau de râs sănătos e ca o cupă cu nectar. Cu acest spectacol, actorii ne-o oferă pe o tavă de argint, îmbrăcată în cântec, dans şi replici pline de umor. După spectacol, o bună bucată de vreme veţi simţi că viaţa asta nici nu e chiar atât de păguboasă. Păcăleală? Poate… Dar există o nevoie de râs, ca să fim mai sănătoşi.

Este valabil abonamentul Premieră „Ştefan Mareş”.

Preţul biletelor: 30 lei. 

www.teatruldenord.ro

Informații: Agenția de bilete, str. Horea nr. 6. Telefon: 0261712106.

e-mail: teatruldenord@gmail.com

Bilete se găsesc și înainte de începerea spectacolului, la Casa de Cultură.

Comunicat al Teatrului de Nord din Satu Mare

logo revista teatrala radioAlte știri despre Teatrul de Nord din Satu Mare

costintuchilaPREMIERĂamor latin,comedie,indragostitii din ancona,râs,teatrul de nord satu mare,Vajda Katalin

Duminică, 19 aprilie 2015, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare, Sala Mare va avea loc premiera spectacolului Îndrăgostiții din Ancona, adaptare de Radu Sas-Marinescu după Vajda Katalin. Regia artistică: Andrei Mihalache. Distribuția: Agnese – Adriana Vaida. Dorina – Ioana Cheregi, Lucia – Dana Moisuc,...