smipozion aict.ro

Se apropie termenul-limită de înscrieri la simpozionul organizat de Institutul de Istoria Artei „George Oprescu” (prin colega noastră, Daniela Gheorghe), în parteneriat cu AICT.RO, pe tema revenirii din exil a regizorilor români imediat după 1990.  

Detalii găsiți la linkul paginii, unde este publicat „call for papers”:

http://www.eveniment.istoria-artei.ro/teatrul-postdecembrist.php

Termenul-limită este 5 septembrie 2016, data până la care organizatorii așteaptă propunerile celor interesați: titlul, un rezumat de cca 550 cuvinte și datele privind afilierea instituțională a vorbitorului. Susținerea intervențiilor va avea loc pe 18 octombrie 2016, la Institutul de Istoria Artei „George Oprescu” din București.

photovisi-download-a

Pe 17 octombrie 2016, prin generozitatea Marinelei Țepus și a Teatrului „Nottara” din București, care s-a întors la sediul de pe Bd. Magheru, vom avea a doua ediție a Întâlnirilor

http://aict.ro/

Tema de discuție va fi Critica de teatru și constructia publicurilor. Ne vom întâlni la CafeNot, Teatrul „Nottara”, la ora 11.

Oltița Cîntec

Președinte AICT.RO

costintuchilaCRITICA DE TEATRUrevenirea regizorilor romani din exil,simpozion aict ro,teatrul nottara
Se apropie termenul-limită de înscrieri la simpozionul organizat de Institutul de Istoria Artei „George Oprescu” (prin colega noastră, Daniela Gheorghe), în parteneriat cu AICT.RO, pe tema revenirii din exil a regizorilor români imediat după 1990.   Detalii găsiți la linkul paginii, unde este publicat „call for papers”: http://www.eveniment.istoria-artei.ro/teatrul-postdecembrist.php Termenul-limită este 5 septembrie...