fnt-2016-selectia-oficiala

Livada de vişini este piesa cea mai tragică a lui Cehov, care s-a impus în timp, însă, ca una dintre cele mai mari comedii […] comedia istoriei, în care personaje suntem noi. Şi în care viaţa devine parte a istoriei» – sunt cuvintele regizorului rus Lev Dodin, invitat special al celei de-a 26-a ediţii a Festivalului National de Teatru.

Celebrul regizor se află în Bucureşti, alături de scenograful Aleksander Borovsky şi împreună cu trupa de actori şi tehnicieni ai Maly Drama Teatr din Sankt Petersburg.

lev-dodin

Lev Dodin

Vă anunţăm  că la finalul reprezentaţiei cu Livada de vișini de duminică, 30 octombrie 2016, începând cu orele 2200 (aproximativ), va avea loc, în foaierul „Tapiserii” al Sălii Mari a Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti, o întâlnire deschisă publicului cu regizorul spectacolului, Lev Dodin.

Suntem extrem de bucuroşi că putem oferi spectatorilor Livezii… privilegiul acestei discuţii la cald, încărcate de emoţia spectacolului.

Comunicat al UNITER

logo-revista-teatrala-radioVezi: FNT 2016

costintuchilaFNT 2016festivalul national de teatru 2016,lev dodin,livada de vișini
„Livada de vişini este piesa cea mai tragică a lui Cehov, care s-a impus în timp, însă, ca una dintre cele mai mari comedii comedia istoriei, în care personaje suntem noi. Şi în care viaţa devine parte a istoriei» – sunt cuvintele regizorului rus Lev Dodin, invitat special...