teatru in tvr

În 21, 22 și 23 iulie 2017, în Grădina TVR, în cadrul programului ”Teatru în TVR” sunt programate spectacolele:

Vineri, 21 iulie, ora 20.30: Teatrul „Auăleu” din Timișoara – ”HUOOOOO!!!”. Text și înscenare: Ovidiu Mihăiță. Acționează: Christine Cizmaș și Marian Pîrvulescu

Un jandarm și o bătrână discută despre fricile, angoasele și neliniștile prezentului, despre vecinii dumneavoastră de bloc, despre pensia bunicului și despre viitorul copiilor. Discută despre libertate, artă, dragoste și poezie. Discută despre sărăcie, putere, politică și umilință. Discută despre lucrurile pentru care ar trebui să ieșiți în stradă.

Spectacolul cu piesa „HUOOOOO!!!” a avut peste 70 de reprezentații în mai puțin de un an de la premieră, jucându-se de-a lungul țării atât în cadrul unor festivaluri de profil cât și în cadrul unor evenimente private. Premiera a avut loc la Timișoara în data de 15 ianuarie 2016.

Sâmbătă, 22 iulie, ora 20.30Teatru la Cinema – ”Interpretul” de Tristan Bernard. Traducere de Radu Beligan. Regia: Radu Gheorghe. Cu: Radu Gheorghe, Georgeta Ciocârlan şi Răzvan Popa.

Răzvan Popa în spectacolul ”Interpretul”

Răzvan Popa în spectacolul ”Interpretul”

Puteți să vă imaginați că piesa ”Interpretul”, a fost scrisă de Tristan Bernard acum aproape 100 de ani? De atunci, nu s-au schimbat prea multe în societate, sau poate ca istoria chiar se repetă și ce trăim noi acum, e doar o copie actualizată a ceea ce s-a mai întâmplat o dată sau de mai multe ori. O comedie bulevardieră, înnobilată de traducerea regretatului maestru Radu Beligan și adaptată și muzicalizată de Radu Gheorghe.

Duminică 23 iulie, ora 11.00Teatru la Cinema – ”Traista fermecată a Vrăjitoarei”

Într-o Împărăție îndepărtată, Împăratul și Împărăteasa au pornit cu oaste împotriva tuturor Vrăjitoarelor din ținut, pentru a le alunga. O singură vrăjitoare reușește să scape și pentru a se răzbuna, printr-o vrajă închide Soarele în traista fermecată și pornește o ploaie pentru totdeauna în ținutul Împăratului. Și asta nu este tot, nici Prințul nu scapă de răzbunarea ei – îl transformă într-un simpatic șoricel.
Spectacol recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani.

Biletele pot fi achiziţionate de la teatrele invitate şi, în zilele desfăşurării spectacolelor, cu o oră înaintea începerii reprezentaţiilor, de la casa mobilă amenajată la intrarea TVR din Calea Dorobanţilor nr. 191 (lângă Troiţă).

Comunicat al Casei de Producție a TVR

logo-revista-teatrala-radioVezi și: Arhiva rubricii Teatru TV 

Arhiva rubricii Cronica de teatru tv de Ani Bradea

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIGeorgeta Ciocârlan,interpretul,radu gheorghe,răzvan popa,teatru in tvr,teatru la cinema,tristan bernard
În 21, 22 și 23 iulie 2017, în Grădina TVR, în cadrul programului ”Teatru în TVR” sunt programate spectacolele: Vineri, 21 iulie, ora 20.30: Teatrul „Auăleu” din Timișoara – ”HUOOOOO!!!”. Text și înscenare: Ovidiu Mihăiță. Acționează: Christine Cizmaș și Marian Pîrvulescu Un jandarm și o bătrână discută despre fricile, angoasele și neliniștile prezentului, despre...