jocul de a vacanta premiera teatru tv

Casa de Producție a TVR continuă seria producțiilor proprii în primă difuzare. Cea mai recentă premieră de teatru tv este Jocul de-a vacanța după Mihail Sebastian. Scenariul și regia artistică: Anca Maria Colțeanu. Distribuția: Corina – Maria Dinulescu; Bogoiu – Gheorghe Visu; Ştefan Valeriu – Demeter András; Maiorul – Gabriel Radu; Madam Vintilă – Adriana Nicolae; Jeff – Cristian Bota; Cucoana – Mona Ciută; Domnul – Iulian Burciu; Un mecanic – Cristian Toma: Agnes – Andra Gavril.

Echipa: Compozitor: Ovidiu Savu Ioniță. Scenografie, decor și costume: Ioana Pashca. Asistent scenografie: Silvia Porojnicu. Director de imagine: Dinu Mărgărint. Operatori imagine: Dan Stoian, Iulian Ene, Andrei Țoneș, Carmen Birtea, Gabi Oprea, Rodica Ivan, Laurențiu Bengescu. Regia de montaj: Karola Martin. Editor imagine: Cosmin Găleată. Colorizare: Bogdan Dumitru şi Cornelia Popa. Sunet: Valentin Bartolomeu şi Cătălin Putinianu. Postprocesare sunet: Cornel Ciuleanu. Organizator producţie: Traian Andriescu. Redactor: Florin Mihailescu-Brăila. Producători: Gabriela Valentir și Cristina Anton. Producător delegat: Dana Andriescu. Producător coordonator: Demeter András István.

 Jocul-de-a-vacanta_afis-avanpremiera

Vrem să menținem vie tradiția Televiziunii Române de a produce teatru tv, o tradiție începută acum șase decenii.

Nu este niciun secret că traversăm o perioadă tulbure, că ochii care ne privesc nu sunt cei mai prietenoși, că facem eforturi mari să păstrăm o marcă importantă a TVR: Teatrul Național de Televiziune.

Dorim să ne fiți alături la avanpremieră și contăm pe sprijinul dumneavoastră de a promova, prin mijloacele pe care le aveți la dispoziție, vestea că în TVR se întâmplă și lucruri bune.

Este o invitație, este o mână întinsă peste un pod pe care nu îl vrem prăbușit, în ideea că ne unesc pasiunea pentru frumos și dragostea pentru spectacol. Vizionarea va avea loc luni, 23 mai 2016, la ora 14.30, în sala de proiecție de la etajul 12, turn TVR.

Dacă nu puteţi ajunge, TVR a programat spectacolul după cum urmează:

TVR 2: luni, 30 mai 2016, ora 19.20, cu reluare în 6 iunie, ora 1.10

TVR HD, luni, simulcast cu TVR 2: luni, 30 mai, ora 19.20, cu reluare în 31 mai 13.30

TVR 3: sâmbătă, 4 iunie, ora 20.00 cu reluare în 5 iunie, ora 7.35

TVR Moldova: sâmbătă 4 iunie, ora 16.35

TVR Internațional: duminică, 5 iunie, ora 03.30, reluare la 17.30.

Precizare: canalele TVR își rezervă dreptul de a opera modificări în program.

logo mic casa de productie tvrDacă nu aveţi posibilitatea de a viziona niciuna dintre difuzări, vă putem pune la dispoziţie alte două soluţii, online sau pe dvd, la cerere. 

Jocul de-a vacanța, este prima piesă scrisă de Mihail Sebastian, în anul 1936, pe baza unor amintiri personale şi a unor teme reluate din romanul său Femei (1933).

Jocul de-a vacanţa reprezintă jocul de-a uitarea, prin care fiecare personaj încearcă să se izoleze, să scape de amintiri şi de aspiraţii și să evadeze din lumea plină de convenţii. Prin această eliberare, visează la o altă lume, plină de mister și dragoste. În scurta lor vacanță, Jeff, Bogoiu şi Ştefan sunt prinşi simultan în jocul de-a iubirea, încercând să ajungă la inima Corinei.

Comunicat al Casei de Producție a TVR

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva rubricii Teatru TV 

Arhiva rubricii Cronica de teatru tv de Ani Bradea  

costintuchilaTEATRU TVavanpremiera teatru tv,eatrul Național de Televiziune,jocul de-a vacanta,mihail sebastian,teatru tv
Casa de Producție a TVR continuă seria producțiilor proprii în primă difuzare. Cea mai recentă premieră de teatru tv este Jocul de-a vacanța după Mihail Sebastian. Scenariul și regia artistică: Anca Maria Colțeanu. Distribuția: Corina – Maria Dinulescu; Bogoiu – Gheorghe Visu; Ştefan Valeriu – Demeter András; Maiorul – Gabriel...