cartea-junglei-razvan-mazilu-tetarul-german-de-stat-timisoara

În urma succesului înregistrat de la premiera din această primăvară, la cererea publicului, musicalul-basm Cartea junglei, după Rudyard Kipling, va avea un număr suplimentar de reprezentații în săptămânile următoare, după cum urmează:

Marți, 30 mai 2017, ora 19.30

Miercuri, 31 mai 2017, ora 11

Joi, 1 iunie 2017, orele 11 și 18

Sâmbătă, 3 iunie 2017, ora 18

Duminică, 4 iunie 2017, orele 11 și 18

Luni, 12 iunie 2017, ora 19.30

Marți, 13 iunie 2017, ora 19.30.

Reprezentațiile au loc în sala Teatrului German de Stat din Timișoara (TGST) și sunt supratitrate în limba română.

Cartea junglei 013

Spectacolul în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu beneficiază de scenografia creată de Dragoș Buhagiar, cu participarea Ioanei Popescu, iar creația video este semnată de Andrei Cozlac. Distribuția numeroasă îi cuprinde pe aproape toți actorii TGST, cărora li se alătură trei actori-copii și opt balerini de la Opera Națională Română Timișoara.

Cartea junglei 009

Cartea junglei evocă povestea puiului de om Mowgli, crescut de lupi în jungla indiană. Prietenii acestuia, înțeleapta panteră Bagheera și amuzantul urs Baloo, îl avertizează pe Mowgli de pericolul care îl pândește: tigrul Shere Khan s-a întors în acele locuri. În ciuda dorinței lui Mowgli de a trăi în continuare în junglă, Bagheera și Baloo plănuiesc să îl ducă într-un sat din apropiere. Urmează un drum plin de peripeții, în care Mowgli este nevoit să îl înfrunte pe Louie, regele maimuțelor, și pe vicleanul șarpe Kaa. Musicalul vorbește în manieră fermecătoare, deopotrivă copiilor și oamenilor mari, despre prietenie, iubire, loialitate și spirit de sacrificiu. Din spectacol nu vor lipsi hituri din desenul animat omonim, precum The Bare Necessities și I wanna be like you.

cartea-junglei-1

Imagini din spectacol. Sursa foto: Teatrul German de Stat din Timișoara

Biletele pot fi achiziționate într-unul din următoarele moduri: la casieria Teatrului German (str. Alba Iulia nr. 2), orar: marţi–vineri: 10–15 şi 17–19; sâmbătă: 10–15, precum şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor; online pe paginile teatrulgerman.ro şi biletmaster.roInterfața online oferă și posibilitatea cumpărării și tipăririi biletelor la calculatorul personal.

Comunicat al Teatrului German de Stat din Timișoara

logo revista teatrala radioVezi: arhiva Teatrul German de Stat din Timișoara 

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRICartea junglei,dragoș buhagiar,Mowgli,musical,răzvan mazilu,Rudyard Kipling,Teatrului German de Stat din Timișoara
În urma succesului înregistrat de la premiera din această primăvară, la cererea publicului, musicalul-basm Cartea junglei, după Rudyard Kipling, va avea un număr suplimentar de reprezentații în săptămânile următoare, după cum urmează: Marți, 30 mai 2017, ora 19.30 Miercuri, 31 mai 2017, ora 11 Joi, 1 iunie 2017, orele 11 și 18 Sâmbătă,...