de DELIA NARTEA

revista teatrala radio doi ani de existenta

În doi ani revista a reușit să se impună în spațiul virtual datoritădelia nartea calității informației, ceea ce nu este puțin lucru. Era nevoie de o publicație în care să ai încredere, în care să găsești articole coerente, scrise pe baza unor criterii, articole despre lumea în care profesezi. Un loc în care să găsești informații reale despre „ce se mai întâmplă” important atât în instituțiile teatrale, cât și în segmentul teatrului radiofonic, interviuri cu mari actori, personalități din teatru și educație, plus rubrica Remember.

costin tuchila revista teatrala radio

În urmă cu doi ani, Costin Tuchilă îmi spunea despre această inițiativă, pornind la drum cu mari emoții și îndoieli, ca un mare iubitor de teatru care începe un proiect nou și care nu știe cum va ieși. Ca toate lucrurile născute din iubire, rezultatul este pe măsura implicării și a dăruirii.

Drumul Revistei Teatrale Radio nu se oprește aici. Da, avem nevoie de ea în continuare! La mulți ani!

logo revista teatrala radioArhiva rubricii Aniversare

costintuchilaANIVERSAREaniversare rtr,delia nartea,informatii din lumea teatrului,remember
de DELIA NARTEA În doi ani revista a reușit să se impună în spațiul virtual datorită calității informației, ceea ce nu este puțin lucru. Era nevoie de o publicație în care să ai încredere, în care să găsești articole coerente, scrise pe baza unor criterii, articole despre lumea în care...