la paris monser spectacol nottara

Fantezie muzicală cu parfum interbelic, La Paris, Monșer! este o poveste originală care adună în scenă personaje ale Bucureștiului și Parisului de odinioară. Spectacol organizat de All’s Choir and Ballet Company şi SmartArt Association.

Publicul este invitat joi, 27 aprilie 20717 ora 19.00, la Teatrul ”Nottara” din București. Mița Biciclista, gheisha autohtonă a Micului Paris, Zița, discipola ei cu bovarisme de cârciumăreasă, Monșer, filosoful melancolic de Dâmbovița, care surprinde spectacolul lumii în a lui ”cârciumioară la Șosea”, acestea sunt gazdele întâmplărilor ”cu cântec” la care sunteți invitați.

la paris monser nottara aprilie

Astfel, se întâlnesc în scenă Cristian Vasile cu Maria Tănase, înainte ca amicul nostru, Moncher, să pornească spre Paris, ca să împlinească visul damelor mai sus amintite.

La Paris, Monșer! descoperă boema din Montmartre, Jean Moscopol cântă sub același acoperiș cu Edith Piaf, iluziile de amor ale Micului și Marelui Paris se întrepătrund, într-un carusel muzical care îmbină refrenele românești ale epocii cu cele de pe malurile Senei.
Vom călători în timp, de la București la Paris, alături de prietenii noștri minunați de la BES România!

Distribuția: Mădălina Constantin, Florentina Picuș, Anfisa Fugaru, Ligia Necula, Marius Nine, Adrian Strezea. Alexandru Burca: pian, Gaby Stănescu: vioară, Quartetto Emozione. Regia: Alin Horia Mânzat. Scenariul: Ștefan Neagrău.

la paris monser nottara

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman și IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe), precum și în ziua spectacolului, la intrare și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet. Biletele se pot cumpăra și de la casa de bilete a Teatrului ”Nottara”.

https://www.facebook.com/SmartArt-Association-327334667414344/

logo revista teatrala radioArhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIAdrian Strezea,All's Choir and Ballet Company,Anfisa Fugaru,bovarism,cârciumioară la Șosea,carusel muzical,cristian vasile,Florentina Picuș,Jean Moscopol,Ligia Necula,Mădălina Constantin,Marius Nine,Mița Biciclista,Moncher,montmartre,Quartetto Emozione,Ștefan Neagrău,teatrul nottara
Fantezie muzicală cu parfum interbelic, La Paris, Monșer! este o poveste originală care adună în scenă personaje ale Bucureștiului și Parisului de odinioară. Spectacol organizat de All's Choir and Ballet Company şi SmartArt Association. Publicul este invitat joi, 27 aprilie 20717 ora 19.00, la Teatrul ”Nottara” din București. Mița Biciclista,...