premiera-teatrul-de-divertisment11

Duminică, 27 septembrie 2015, la ora 17.00, la Radio România CulturalTeatrul Național Radiofonic vă invită să ascultați, în premieră, în cadrul seriei de emisiuni „Mari actori de comedie”, fragmente din spectacolul de divertisment La semnalul următor va fi ora… de umor de Eduard Jurist. Regia artistică: Val Moldoveanu. Regia tehnico-muzicală: Radu Verdeş. Realizatori: Silvia Cusursuz, Manuella Popescu, Mircea Zăvoianu.

La semnalul următor va fi ora… de umor  este o altă scriere reuşită, plină de umor fin, o fantezie muzical-distractivă având un mesaj clar şi direct, pentru toate vârstele şi pentru toate categoriile de ascultători.

la semnalul urmator va fi ora de umor

Regizorul artistic Val Moldoveanu cu simţul său artistic plin de rafinament a alcătuit o distribuţie pe măsura textului scris de autor. Din distribuţie au făcut parte, printre alţii, şi nume cu rezonanţă în acea perioadă şi nu numai: Tamara Buciuceanu-Botez, Stela Popescu, Dem Radulescu, Alex. Arşinel, Ştefan Mihăilescu-Brăila, Mihai Fotino, Virgil Ogăşanu, Horia Căciulescu, Jeanine Stavarache, Paula Rădulescu, Constantin Băltăreţu, Sorin Gheorghiu.

La reuşita acestui spectacol a contribuit ca de obicei  talentatul Romeo Chelaru, care a semnat regia tehnico-muzicală, folosind  multe piese muzicale la modă în acea vreme și reuşind să creeze totodată foarte multe şi interesante efecte sonore comice.

logo revista teatrala radioVezi și: Premieră: „Muppets Fonic Show” la Teatrul Național Radiofonic

Premieră: Să râdem cu Stan şi Bran… la microfon!

Premieră: Weekend la Motelul Primăverii

Alfa-Romeo și Julieta

Alo, aţi greşit gluma!

Din cronica lui Anton Pann

Haz… de la caz la… caz

Decât nimic, mai bine… deloc!

Dar cu glumele cum stați?

Comedia erorilor… serie nouă

Un țânțar pe lampadar

Căldură mare, soare și răcoritoare… distractiv-muzicale

Variațiuni pe aceeași vară

Ora veselă

Arhiva Teatrul Național Radiofonic

costintuchilaPREMIERĂdem rădulescu,divertisment,eduard jurist,mari actori de comedie,teatrul national radiofonic
Duminică, 27 septembrie 2015, la ora 17.00, la Radio România Cultural, Teatrul Național Radiofonic vă invită să ascultați, în premieră, în cadrul seriei de emisiuni „Mari actori de comedie”, fragmente din spectacolul de divertisment La semnalul următor va fi ora… de umor de Eduard Jurist. Regia artistică: Val Moldoveanu. Regia tehnico-muzicală: Radu...