fotografie spectacol centrul unesco oferta bilete

A mai trecut o stagiune, una fructoasă, cu spectacole de mare clasă, cu participări la multiple festivaluri  și un miniturneu cu spectacolul Familia Tot la Budapesta. V-am surpris plăcut cu noile producții și vă promitem că din toamnă vă așteptam cu altele la fel de bune.

Dar, acum la sfârșit de stagiune, vrem să vă surprindem altfel…

Foto adriana grand

Fotografie de Adrian Grand

În perioada 18-29 iunie 2014, la orice spectacol jucat la Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” din București (str. 11 iunie nr.41, sector 4), cumperi un bilet și noi îți oferim încă unul gratuit. Ca să beneficiezi de această ofertă, trebuie doar sa suni la 021.336.43.40 și să-ți rezervi locul la spectacolul dorit.

Dacă încă nu știi ce spectacole avem în această perioadă, poți intra pe pagina noastră de facebook, www.facebook.com/CentrulCulturalNB sau poți intra pe www.iabilet.ro pentru a cumpăra direct biletul.

costintuchilaȘTIRIadriana grand,budapeste,centrul cultural unesco,familia tot,nicolae balcescu,ofertă bilete
A mai trecut o stagiune, una fructoasă, cu spectacole de mare clasă, cu participări la multiple festivaluri  și un miniturneu cu spectacolul Familia Tot la Budapesta. V-am surpris plăcut cu noile producții și vă promitem că din toamnă vă așteptam cu altele la fel de bune. Dar, acum la sfârșit...