premiera teatrul de comedie la vita e bella radu f alexandru

Teatrul de Comedie din București vă invită vineri 30 ianuarie 2015, ora 19.30, la Sala Studio, la premiera oficială a spectacolului La vita e bella de Radu F. Alexandru. Regia: Vlad Cristache. Cu: Cristian Iacob, Delia Seceleanu, Delia Nartea, Alexandru Conovaru, Cătălin Milea/Ovidiu Antonescu (saxofon). Decor: Puiu Antemir. Costume: Anca Răduță. Muzică de Cătălin Milea.

la-vita-e-bella teatrul de comedie

Șapte pași spre fericire:

  1. Fă bani cu orice preț. Nu ține cont de prieteni, de familie, de conștiință. Ești mai presus de asta!
  2. Nu uita, „conștiința” e un termen inventat ca să îi prostească pe proști!
  3. Fii ipocrit!
  4. Minte-ți aproapele!
  5. Dacă aproapele e chiar soția ta, străduiește-te să îndeplinești pasul 4!
  6. Dacă n-ai soție, cumpără-ți!
  7. Dacă n-ai bani, sinucide-te, viața nu merită să fie trăită! 

Cristi Iacob, Alexandru Conovaru

Cristian Iacob și Alexandru Conovaru

La vita e bella este o satiră acidă a ipocriziei și amoralității «oamenilor de bine». Viața e frumoasă, mai ales atunci când e clădită pe minciună și promiscuitate.” – Vlad Cristache.

Textul La vita e bella de Radu F. Alexandru a obținut premiul al III-lea la Concursul de Comedie Românească, ediția a IX-a, din cadrul Festivalului Comediei Românești – festCO 2014. Montarea de la Teatrul de Comedie este premiera pe țară a acestei piese. 

Delia Nartea, Cristi Iacob

Delia Nartea și Cristian Iacob

„Totul e relativ pe lumea asta; «comedie», «dramă» sunt categorii estetice pe care nu le mai găsim decât în cărți pe care nu le mai citește nimeni și care azi s-au apropiat până la confuzie. Trăim într-o veselie generală. Așadar, pregătiți-vă batistele, de lacrimi: vă asigur, veți avea parte. De când lumea, râsu’-plânsu’ a fost și a rămas una dintre cele mai sănătoase terapii.” – Radu F. Alexandru.

Radu F. Alexandru s-a născut la București în anul 1943. Este dramaturg, scenarist, prozator și politician român. Piesele sale Dilema, Dinu, Saltimbancii, Mansarda, Iubiri, O șansă pentru fiecare, Omul care face minuni, Privind în jur cu ochi fără lumină, Nimic despre Hamlet, Domnul Sisif, Love stories (Labirint), Poveste despre tatăl meu au fost jucate de-a lungul anilor pe scenele teatrelor din București și din țară.

Comunicat al Teatrului de Comedie din București

Cristi Iacob, Delia Seceleanu

Cristian Iacob și Delia Seceleanu

Catalin Milea

 Cătălin Milea

foto grup la vita e bella

Fotografii de Adrian Bulboacă

logo revista teatrala radioAlte știri despre Teatrul de Comedie din București 

costintuchilaPREMIERĂalexandru conovaru,cristian iacob,delia nartea,la vita e bella,radu f alexandru,Șapte pași spre fericire,teatrul de comedie bucuresti,vlad cristache
Teatrul de Comedie din București vă invită vineri 30 ianuarie 2015, ora 19.30, la Sala Studio, la premiera oficială a spectacolului La vita e bella de Radu F. Alexandru. Regia: Vlad Cristache. Cu: Cristian Iacob, Delia Seceleanu, Delia Nartea, Alexandru Conovaru, Cătălin Milea/Ovidiu Antonescu (saxofon). Decor: Puiu Antemir. Costume: Anca Răduță....