LADIES NIGHT

Duminică, 10 mai 2015, de la ora 19.00, Teatrul În Culise din București vă invită la avanpremiera unui spectacol cu și despre doamne: Ladies Night. Text și regie: Bianca Mateescu. Cu: Bianca Mateescu, Mirela Sorescu, Ioana Petrescu.  Spectacolul va avea loc în incinta spațiului artsy și underground din Str. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub). 

Ladies Night teatrul in culise

Seara asta-i numai despre fete! Se-aranjează, se parfumează și ies în oraș, așteptând obraznic să refuze toți bărbații care le vor aborda în noaptea respectivă. Să vadă și ei ce-au pierdut! Știi și tu că ieșirile doamnelor la pahare de suc roșu sunt precum o nebuloasă în care se aruncă tocate mărunt cele mai incredibile subiecte. Se pun pe tavă într-un mod ilar cariera, bărbații, sexul, nemulțumirile, lăudăroșeniile, invidiile și bârfele. O scriitoare aflată pe culmile succesului, o actriță apreciată și iubită de public și o traducătoare: cele trei doamne care, întâlnindu-se într-un bar, ajung într-o situație mai mult decât stranie. Dar înainte de asta ne vor trata cu mult umor, un pic de dans și o voluptate pe care o vei regăsi numai în rândul femeilor autentice.

bianca mateescu

Bianca Mateescu

Ladies Night este un spectacol jucăuș și plin de gânduri specific feminine, în care doamnele se vor regăsi cu amuzament, iar domnii vor desluși unele dintre misterele acestui univers mistic. 

Preț bilet: 30 lei. Rezervările se fac la 0735 026 762 sau pe http://inculise.ro/rezervari-online/ 

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro, Revista Cațavencii.

Comunicat al Teatrului În Culise

costintuchilaAVANPREMIERĂbianca mateescu,în culise,ladies night,teatru pub
Duminică, 10 mai 2015, de la ora 19.00, Teatrul În Culise din București vă invită la avanpremiera unui spectacol cu și despre doamne: Ladies Night. Text și regie: Bianca Mateescu. Cu: Bianca Mateescu, Mirela Sorescu, Ioana Petrescu.  Spectacolul va avea loc în incinta spațiului artsy și underground din Str. Hristo...